Ripple for å overgå Ethereum? På tide med nye investeringer?

Ripple har lenge vært utøver i den store kryptosfæren. Det gjør det meste av det de store valutaene gjør, men har strømlinjeformet prosessene sine for å forbedre valutaen mot de viktigste konkurrentene. En slik konkurrent er Ethereum. Med Ether som et enormt levedyktig altcoin, er det ikke rart at Ripple ønsker å angripe sin plass. Prognoser kommer inn fra flere kilder som kaster disse to i en kamp om overlegenhet i sommermånedene, her er vår komplette sammenbrudd av krigen som er i ferd med å utspille seg.

Ripple har fart

Kommer ut av 2017 med en god XRP-pris og har holdt seg relativt ren av investoruroen som omringet andre valutaer (Bitcoin, Litecoin) mot slutten av året, Ripple har gjort mye de første månedene for å få mye oppmerksomhet. Oppmerksomhet har da gjort mye for å fremme mynttatusen og øke mengden sprøytenarkoman den har for øyeblikket. Med svimlende investeringer i blockchain-teknologi har Ripple begynt å kjempe veldig i kampen og har begynt å snu mange hoder..

Det går inn i de neste månedene på en bølge av solid investortillit og ser ut til å stige kraftig.

Ethereum går sterkt inn

Ethereum har holdt igjen og igjen demonstrert at plattformen deres er robust. Med smarte kontrakter og en sterk rekord i å negere unødvendig trafikk som tetter opp overgangsprosessene og bremser transaksjonstidene, er det ikke rart at Ether har blitt en dominerende kryptovaluta. I 2017 vokste valutaen over 13.000% og trivdes også etterpå en gaffel på blockchain. For å opprettholde en slik bane mens du gjennomgår en intern strukturell overhaling, er det en formidabel motstander for Ripple.

Bom og byste

Forsiktige investorer elsker å håndtere porteføljene med stor forsiktighet, dette vil veie tungt for resultatene de neste månedene. Ripple, som er den mindre kjente av de to, vil ikke ha nytte av ferske investorer så mye som Ethereum vil. Det er mye hype om Ripple skjønt, og det har evnen til å forårsake en boom. 

Hva er galt med en bom?

LES Ripples konsernsjef fjerner FUD om Ripple og XRP, siterer vedlikehold av sunt XRP-økosystem

Bommer kan ha en virkelig ødeleggende effekt på krypto hvis Ripple-sprøyten fortsetter og investorer begynner å tilføre drivstoff til ilden ved å kjøpe opp symbolet. Deretter er det en reell mulighet for at den vil spike kraftig. Så når investortilliten minker eller sprøytenarken avtar (som det uunngåelig vil), vil mynten falle betydelig i verdi. Booms skaper mange økonomiske tap, og etter Litecoin-bommen er mange erfarne investorer veldig bekymret for å bli fanget ut igjen. 

Noen investorer tjente selvfølgelig mye penger. Men andre tapte mye mer.

Med det friske i tankene kan det hindre Ripples ytelse på bakgrunn av forventningen som er tydelig der for øyeblikket.

Er Ether noe tryggere?

Foreløpig fungerer begge plattformene ekstremt bra, begge overgår de fleste forventninger, og Ripple går så langt som overraskende. Ether fortsetter å se enorme mengder transaksjoner på plattformen hver dag, og det har absolutt kampen for å se Ripple ut, men om det vil eller ikke, er egentlig ikke et svar tilgjengelig på dette tidspunktet.

Investering i Ether har for tiden alle de samme investeringsrisikoene som Ripple, inkludert boom-muligheten. Det er viktig å lese opp hver valuta så mye som mulig og ta et informert valg av de to. Det er trygt å si at begge tidligere har hatt noen få investorskrekk. Sannsynligvis er dette mer så med Ether, som har hatt noen tidlige tannproblemer med sikkerheten til Ethereum-plattformen, og har også kommet under skudd for ICO-svindel som opererer på plattformen..

Hvilke spådommer har du for Ripple?

Forventningen er at Ripple vil fortsette å gå fra styrke til styrke, øker fart med kommende investeringer. Blockchain-verdenen vokser, og med en svimlende $ 25m investering som allerede er gjort, viser Ripple at de ikke bare har forpliktelse, men også økonomisk kapital til å holde seg i spillet.

LES Swiss SIX Stock Exchange lanserer XRP-støttet ETP kalt Amun Ripple XRP [AXRP]

Les også: Prediksjon for krusning 2018

Hvilke spådommer har du for Ether?

Som med Ripple er det stor forventning om et vellykket år med fortsatt vekst med Ether. De har dukket opp som en Bitcoin-rival de siste årene, og det er vanskelig å se hvordan de ikke ville ha fortsatt vekstnivå. Muligens til og med å matche 2017s veldig gode vekstnivåer. Ethereum har et ess i ermet som teoretisk kan tippe balansen hvis Ripple utfordrer dem for altcoin-topplasseringen. Plattformen har kunngjort to betydelige plattformoppdateringer, Metropolis og Serenity. Det gjenstår å se om noen av disse blir live i år, men gitt at det i årene frem mot 2018 har vært en plattformoppdatering, ville det ikke være langt hentet.

Valutaverdien hopper alltid på baksiden av en plattformoppdatering, så det er verdt å holde et godt øye med Ethereum-nettstedet eller på forumene, da en oppdatering kan være det gyldne egget du har ventet på..

Will Ripple Overtake Ethereum?

Nå som kamplinjene er trukket, er det et spørsmål om tid til hvilken av disse to gigantene i kryptoverdenen som kommer ut på toppen. Det er også ganske trygt å si det er mange andre veldig sterke altcoins for Ethereums krone. Likevel er det verdt å se på så mange kryptoer som mulig, fordi alt som trengs er en innovasjon for å blåse hele vannet, og den innovasjonen kan komme fra et lite altcoin.

Forfatter: Mary Ann Callahan

Kjøp Ripple XRP med kredittkort

En Ultimate Guide for å begynne å investere i Ripple XRP (Buying Guide) i 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me