Ripple XRP Coin fører digitale valutaer ut av Bitcoin-krisen i Kina

The Ripple har oppnådd god vekst og leder de digitale valutaene med positive nyheter

 Etter de påfølgende streikene fra Folkerepublikken Kina mot valutaen til Bitcoin og hennes kolleger, har markedet for digitale valutaer trukket seg tilbake og milliarder dollar har gått ut før stabiliseringen av markedsverdien. Gigantiske valutaer forblir på sine steder i en rolig scene som har fortsatt i løpet av den siste perioden.

Ripple som ble rangert som fjerde har nå blitt på tredjeplass, faktisk er den i en konstant konflikt med den nylig født mynt i august 2017, som er Bitcoin Cash, som deler tredjeplass og fjerdeplass konsekvent med Ripple og er nær markedsverdien.

Begge har en markedsverdi på mer enn 7 milliarder dollar og er nær 8 milliarder dollar dollar, vel vitende om at begge kom i løpet av den siste perioden og før Bitcoin-krisen i Kina til $ 10 milliarder dollar.

ripple marketcap

  •   Ripple fokuserer på banker og finansinstitusjoner:

Det er velkjent at utvikleren av denne valutaen, som står bak den, gir tjenester og teknologier til bankene for å fremskynde sending og mottak av midler trygt og til den laveste kostnaden som gjør det mulig for finansinstitusjoner å oppnå større avkastning sammenlignet med metodene som brukes slik langt i det globale finansielle systemet.

Flere banker har tatt i bruk Ripple-teknologiene, og selskapet fokuserte i løpet av den siste perioden for å målrette mot det amerikanske markedet og deretter Europa, og her utvides det nå til Asia rettet mot India, hvor de åpnet et kontor som vil være ansvarlig for kommunikasjon med banker i dette landet og etablering av partnerskap og avtaler som gjør at disse institusjonene kan bruke teknologiene av høy kvalitet.

LES XRP-mynteiere kan pantsette deres XRP og motta USD-lån fra Binance-Backed Cred

Dette betyr at denne valutaen har et edelt og logisk mål, ikke som et antall digitale valutaer som ble grunnlagt uten tilsynelatende grunn bare for å bli lagt til pakken med digitale valutaer, som har økt fra minst 850 valutaer til 1128 digitale valutaer i de siste ukene.

Singapore har en av de beste åpne økonomiene for nye og ikke-tradisjonelle investeringsmuligheter, og er også åpen for digitale valutaer.

Det finansielle systemet i Singapore ønsker å forbedre prosessen med å sende og motta midler og redusere driftskostnadene for å øke inntektene og gi flere jobbmuligheter i finanssektoren.

Basert på dette prinsippet, mener Ripple-utvikleren at å ignorere dette markedet ikke er lurt, og at de burde eksistere offisielt der.

Tirsdag kunngjorde selskapet åpningen av et kontor der etter å ha fått lisens fra myndighetene, som vil drive sin virksomhet i landet.

Det neste trinnet er å komme i kontakt med banker og møte dem for å informere dem om Ripple-teknologier som vil hjelpe landets finansinstitusjoner til å forbedre resultatene.

LES Hvaler flytter XRP verdt over $ 4 millioner fra Ripple Wallet til Unknown Wallet

De kommende månedene vil derfor ha positive nyheter for denne valutaen i dette asiatiske landet, som er preget av den raske veksten i det finansielle systemet.

  •    Investorer er optimistiske og flere dollar pumpes inn i Ripple

Den gode nyheten som Ripple har holdt midt i Bitcoin-krisen i Kina, har åpnet appetitten til investorer og kjøpere om å kjøpe den til denne billige prisen på 0,17 cent de siste dagene, og nå er de tilbake til 0,20 cent, men har ennå ikke nådd 0,25 øre som var verdien den første dagen i denne måneden.

Nedgangen i prisen forrige periode var en mulighet til å få og lagre mer av den i den digitale lommeboken og mål det langsiktige.

Noen investorer forventer at denne valutaen vil nå $ 1 dollar neste år eller innen utgangen av dette året. Flertallet av fansen ser på 2018 som det gyldne året for denne valutaen, og det vil overgå alle positive forventninger.

Denne positive bølgen av Ripple har fått investorer til å gjøre det kjøp noen andre digitale valutaer, inkludert Bitcoin, med henvisning til begynnelsen på ny tillit til dette markedet, som ble sjokkert av Kina og rystet tilliten til investorer i digitale valutaer, selv om noen sa at det som skjer nå er begynnelsen på slutten av denne interessante historien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me