Ripple (XRP) Surges to a all time High $ 0.51, årsakene bak denne Soaring og alt om kjøp og arbeid av denne plattformen.

Ripple XRP er en av de fremtredende digitale valutaene som regelmessig øker i verdi. Valutaen, lansert i 2012, har sett en stor økning i historien. Kryptovalutaekspertene har lagt merke til 4300% økning i verdien til nå. Verdien har økt med 50% i går kveld. Nyheten har stormet alle bankene, myndighetene og andre finansinstitusjoner. I dag snakker folk ikke bare om Bitcoin, Ethereum, og Litecoin. I stedet, Ripple XRP har også overrasket folket. Dette er fordi ingen forventet en slik stigning i nær fremtid. Dessuten har det vært lenge siden vi har sett en slik topp fra Ripple XRP.

Toppårsakene til Ripple XRP Spike

prisøkning på krusninger

Selv om 2017 har vært et vellykket år for kryptokurver med Bitcoin som slår alle rekordene. Ripple XRP har også steget fra $ 0,0066 til $ 0,34 på kort tid. Dette er fordi det ikke bare fungerer som en valuta, men også som en betalingsplattform. Det har økt hastigheten på grenseoverskridende transaksjoner og dermed etterlatt Bitcoin langt bak. Dette skyldes bruk av nyeste blockchain-teknologi. Valutaen har nylig økt til $ 0,51 over natten. De fleste mennesker lurer på dette bullish tegnet. Følgende kan være de viktigste årsakene til denne plutselige økningen i valutaens verdi.

  • Den aller første og hovedårsaken til denne økningen i verdi er det voksende økosystemet til Ripple. Som vi vet at flere myndighetsregulatorer, finansinstitusjoner og banker over hele verden har startet Ripple som betalingsplattform. Denne veksten i økosystemet til valutaen har blitt den største faktor for spike. Ripple har nylig inngått partnerskap med mange topp asiatiske banker for å tjene som en sikker og rask betalingsprotokoll.
  • Den neste årsaken bak denne verdsettelsen er låser opp 55 millioner dollar som sperret midler. Dette betyr at selskapet har lyktes i å vinne tilliten til investorene ved å slippe midlene. Dette betyr at mer enn halvparten av selskapets midler nå ikke er tilgjengelig på børsene. Investorer ventet lenge på denne kunngjøringen.
  • Noen eksperter er også av den oppfatning at skyhøye priser på Bitcoin også har økt investorenes tillit til alle de digitale valutaene. Bitcoin har rørt en all-time høy verdi på mer enn $ 15000, og dette har kommet alle kryptovalutaene til gode.
  • Ripples partnerskap med American Express er også en viktig faktor bak dette bullish påloggingen Ripple XRP-pris. American Express har en lang historie med handel med kredittkort. Nå har det inngått et samarbeid med Ripple for å bruke ny betalingsmetode for blokkjede-teknologi.

LES Ripple CTO Ønsker XRP til $ 1 innen jul – XRP-fellesskap som heier på igjen

For en bedre forståelse av konseptet vil vi forklare den virkelige funksjonen til denne digitale valutaen.

Arbeid med Ripple XRP og risikofaktorer involvert i den

xrapid krusning xrp

Ripple fungerer på to forskjellige måter. Den ene er betalingsnettverket RippleNet og den andre er valuta Ripple XRP. Gjennom sitt raske nettverk skjer de globale transaksjonene på få sekunder. Selskapet peker på at det bare tar to sekunder å fullføre en transaksjon gjennom nettverket. På den annen side tar det mer enn 2 minutter til 10 minutter å fullføre transaksjonen.

Ripple fokuserer mer mot banker fordi det gir dem en rimelig betalingsløsning. Selskapet hevder at brukerne av RippleNet kan spare $ 3,69 per betaling. Dette fordi selskapet jobber direkte med banker uten mellomledd.

LES Ripple lager topp 100 selskaper over grenseoverskridende betalingsselskaper

På grunn av dette fokuset på banker møter kryptovalutaen mye kritikk. Dette fordi plattformen ble lansert for å legge til rette for vanlig mann. På den annen side letter det bankene og finansinstitusjonene. Noen mennesker sier også at siden nodene er åpne, kan disse enkelt hackes av hackerne. Det er også en realitet at valutaen og nettverket er i barndom.

Hvor å kjøpe Ripple

Å kjøpe Ripple er ikke en vanskelig oppgave fordi den kan kjøpes ved hjelp av andre kryptovalutaer og også lokale valutaer. Investorene bør ha en lommebok for å lagre valutaen. Brukerne kan enkelt kjøp det via kreditt- / debetkortene. Eierne av lommeboken kan ikke bare kjøpe Ripple, men kan også sende til andre brukere i bytte med andre kryptovalutaer eller fysiske valutaer.

Følg disse veiledningene for å kjøpe Ripple XRP og lagre den:

Hvordan kjøpe Ripple XRP med kreditt- / debetkort

4 beste Ripple XRP lommebok for 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me