Ripples siste prisutvikling og Rapid Advancement in Mainstream Finance

Ripple XRP har alltid vært en unik mynt på grunn av sin unike posisjon med å ha et begrenset antall mynter fra starten og være en del av et unikt betalingssystem i stedet for konvensjonell kryptovaluta. Derfor har utviklingen alltid vært ganske unik også og ikke underlagt gruvearbeidere som ellers har stort innflytelse på hendelser i andre mynter. Denne gangen, nyheter om Ripple XRP-senteret rundt prisen (åpenbart), morselskapets søksmål mot R3 og erklæring om SWIFT som mål nr. 1 å overvinne i nær fremtid. Annen positive nyheter inkluderer en ny milepæl for Ripple XRP som den symbolske 100. Registrering på RippleNet ble oppnådd.

Fortsetter nå med siste prisutvikling av kryptovalutaen fikk Ripple XRP 10% de siste dagene og nådde nesten $ 0,27 i prosessen, men mistet verdien deretter og endte igjen på $ 0,25 $..

Nå opplevde de fleste andre kryptovalutaer en glidende trend mens XRP var å få, og det er ikke noe nytt. Ripple XRP har vist en tendens til å være uavhengig av andre valutaer når det gjelder prisutvikling i stedet for å være engasjert i en pakke domino som resten. Handelsvolumet har også økt i stedet for å bli redusert de siste ukene, som med andre kryptovalutaer.

Den generelle markedsverdi på XRP er fortsatt nær 10 milliarder dollar og ganske imponerende for en valuta som fortsatt skal inn i Kina for å si det. Bitcoin og Ethereum begge handles åpent i Kina, selv når regjeringen slår ned på børsene sine mens Ripple bare vil inn Kina i en e-handelsrolle og ikke bare med det ene formål å handle alene.

Så alt i alt en ganske nøytral uke for kryptovalutaen i markedet, og det er ekstremt bra med tanke på at det er mer et betalingssystem i stedet for en valuta. Mindre svingninger vil bety at vi endelig vil ha en kryptovaluta som kan brukes til online kjøp og salg på en effektiv måte.

I andre nyheter har Ripple-nettverket saksøkt R3, som i sin tur har saksøkt Ripple selv på grunn av problemene med deres venture-finansiering partnerskapskontrakt. Under den opprinnelige kontrakten, R3 ville ha hatt muligheten til å kjøpe en hel del 5 milliarder Ripple XRP poletter for den opprinnelige basisprisen på $ 0,0085 hvis den leverte på sine forpliktelser. Wow. Nå er det virkelig en spillveksler for prisen på mynten ettersom bare 100 milliarder Ripple XRP noen gang ble opprettet, og siden nå svever prisen rundt 0,24 dollar, er hele pakken nå verdt 1,2 milliarder dollar og øker.

Men, Ripple har motsatt R3 å hevde at sistnevnte ikke oppfylte sine forpliktelser i henhold til avtaleloven og derfor ikke får lov til det kjøp XRP til den prisen og i stedet ville bli tvunget til å betale Ripple straffeskader og advokatsalær for saken i stedet.

Hvis du er en investor av XRP, må du holde øye med saken som om R3 lykkes med å gjøre en sterk sak, De kan få tak i XRP-tokens, og det kan redusere prisen en stund minst som 5 milliarder nye mynter er ikke det legen bestilte for Ripple. Det er absolutt et unikt tilfelle, men prisfallet er garantert hvis R3 har det.

I andre nyheter Ripple har også erklært SWIFT som et primært mål for fremtiden. Det er naturlig for Rippe å gjøre det ettersom kryptovalutaen ser for seg selv mer som en betalingsløsning som kan bygge bro over fiat-valutaene og verden av blockchain og cryptocurrency sammen. Ripple-transaksjonsboksen er rask og har alle funksjonene til å ta en etablert kanal som SWIFT som fungerer i mer enn 200 land. Så, store ting ligger i fremtiden til Ripple XRP som kanskje er utenfor rekkevidden til andre kryptovalutaer akkurat nå.

Nå som nevnt igjen og igjen, ønsker Ripple ikke å være en valuta alene, men stiler seg heller som en mellomliggende valuta som vil hjelpe konvensjonelle finansinstitusjoner over hele verden. Det er en del av grunnen til at bitcoin blir latterliggjort av økonomer og bankfolk mens Ripple ofte blir komplimentert.

En del av Ripples fremgang er å få så mange finansielle organisasjoner til å registrere seg for sitt nettverk. Nylig har det feiret 100 påmeldinger på sitt blockchain-nettverk kalt RippleNet. Selv om figuren virker liten, representerer den faktisk tungvektsfinansielle organisasjoner over hele verden som er klare til å inngå samarbeid med Ripple for å bevege seg bort fra dagens gjeldsbaserte system implementert over hele verden.

Merkbare merkevarer, inkludert de som styrer internasjonal pengeoverføring, er inkludert i denne imponerende kundelisten over Ripple. Nyere innkomere inkluderer De forente arabiske emirater-baserte utlåner RAKBANK og britisk valutavekslingsfirma IFX. Mexico-baserte ikke-bankbaserte finansielle tjenesteleverandører vil være den første organisasjonen som skal prøve Ripple-kryptovaluta. Hvis det blir vellykket, vil det være trygt å si at det Ripple er veldig nær å gå mainstream i e-handel og andre sektorer.

Så følg med på nyhetsfolkene!

LES Binance X for å hjelpe kryptomassadopsjon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me