Rollen som XRP-valuta spiller i ringprodukter

Det ser ut til at noen av folket i Crypto Market ennå ikke har forstått rolle XRP-valuta i Ripple-produktene. Hele Ripple-planen som hittil er utviklet, har faktisk forberedt grunnen for live bruk av digitale XRP-eiendeler i grenseoverskridende overføringer.

Ripple hadde et ambisiøst mål når det gjelder XRP, men her kan vi si at det er på randen for å oppnå sine mål. Hvis jeg tenker godt, er Ripple ett skritt unna å oppfylle planen sin? Jeg kan si det er et halvt skritt unna å oppfylle planen hans. Hvorfor sier jeg det? For i år hadde vi den første institusjonen som kunngjorde live bruk av XRapid og XRP i grenseoverskridende overføringer. Dette er Cuallix, som handler om overføringer mellom Mexico og USA, på MXN / USD fiat-korridoren. Som noen sa, ble isen ødelagt.

Jeg vil bruke en metafor som bedre kan forklare utviklingsstadiet der XRP er. Vi vil vurdere trinnene forut for bruken av XRP som montering av spolene for et tog. Vi vil også vurdere XRP digital ressurs for å være toget.

I 2017 kunngjorde Ripple at over 100 finansinstitusjoner bruker Ripple-teknologi. Senere sommeren 2017 ble det kunngjort at det ble opprettet tre nye XCurrent, XRapid og XVia verktøy. XCurrent-verktøyet er verktøyet som de over 100 finansinstitusjonene har sluttet seg til.

Faktisk er XCurrent verktøyet som åpner banen for XRapid-verktøy. XRapid er verktøyet som bruker det digitale XRP-aktivet som standard. Etter at Ripple kunngjorde i januar 2017 at Cuallix er den første finansinstitusjonen i verden som bruker XRP, fire nye finansinstitusjoner har gjennomgått XRapid-testing.

I Q1-2018 kunngjorde Ripple fem nye XRapid-pilotkunder – Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT og MoneyGram.

Alle de 100 finansinstitusjonene kan velge å bytte fra XCurrent til XRapid. Ingen tvil om at XRapid ved bruk av XRP digital eiendel er et overlegen verktøy for XCurrent. XRapid kommer med hastighet, skalerbarhet, lave kostnader og økt likviditet. Dette er årsakene til at jeg tror at mange av de 100 finansinstitusjonene i fremtiden vil flytte til XRapid. Å bytte til XRapid vil være et naturlig skritt. Jeg tror også det vil være nye institusjoner som vil bruke XRapid-verktøyet direkte uten å først bruke XCurrent. 

Jeg sa at XRapid har mange fordeler i forhold til XCurrent. Dette skyldes XRP-mynt. En overføring vil finne sted om 4 sekunder. Samtidig vil 1500 overføringer per sekund være mulig. Kostnadene for disse overføringene reduseres med 60% sammenlignet med klassisk SWIFT overføringssystem. 

Ikke glem om likviditet. Et av hovedpunktene på Ripple-agendaen i år er økningen i XRP-likviditet. For optimal drift og for å håndtere store volumer av fiatoverføring, må XRapid ha en veldig god likviditet. Hvordan øke XRP-likviditet? Ved å notere XRP på så mange børser. Også diversifiser typer fiat / XRP mynter. Likviditet må sikres på så mange fiatkorridorer.

LES Ripple kommer inn i Europa som konge av alle kryptovalutaer

Avslutningsvis ble XRP-togskinner delvis installert. Og de første prøvene av XRP-toget ble kjørt. Løpetester er erklært suksess. Det jobbes videre med å utvide sporstrekninger og lage nye ruter. Jeg håper du likte metaforen.

Tidligere har mange tvilt på at XRP vil bli brukt i grenseoverganger. I år har vi sannsynligvis nye kunngjøringer om bruk av XRP. Og her refererer jeg ikke til institusjoner med lite volum (Cuallix), men til institusjoner med et imponerende volum overføringer. Jeg refererer her til MoneyGram og Western Union. Utvilsomt vil disse store navnene ha en positiv innvirkning på XRP-pris.

Jeg leste forskjellige fora, og jeg ser at mange kjøpere og kjøpere er ganske frustrerte over utviklingen av XRP-myntprisen. Den hyppigste misnøyen, “dette er gode nyheter i det siste, men prisen stiger ikke.” Jeg tror alle disse nyhetene ikke har vært store nyheter i det siste. XRPs live bruk av MoneyGram eller Western Union, eller kunngjøringen av mer enn 200 finansinstitusjoner som bruker XCurrent, er det den store nyheten.

LES Binance Futures, alle klare til å lansere sine to nye kontrakter for XRP og Ethereum Classic

Også, hvis vi ser på en historisk diagram over XRP, vi vil legge merke til at denne virtuelle valutaen tidligere hadde en atypisk utvikling. Spesielt lange perioder med lateral prisutvikling, etterfulgt av aggressive bevegelser oppover. I fjor var akkumuleringsperioden mellom to pigger fra juni til desember.

Husk det som er skrevet ovenfor, og se etter tålmodigheten. Uten tålmodighet vil du ikke kunne tjene godt på XRP. Ingen økonomisk eller rikt uavhengig person har tjent formuen sin på få dager eller uker. Generelt varer prosessen med å oppnå økonomisk uavhengighet i årevis. Derfor er det en god idé å sette deg et realistisk tidsmål for HOLDE. Det vil bety slutten av 2018, eller til og med to, tre år. Hvis du ikke kan gjøre dette, er investeringen i XRP uten tvil noe for deg.

Da jeg skrev denne artikkelen, kom det nye nyheter fra Ripple. Ripple kunngjorde Xpring. Ripple har ansatt Ethan Beard, tidligere direktør for Facebooks utviklernettverk og tidligere EIR hos Greylock Partners, til å lede Xpring og bredere Ripples utviklerprogram..

“Målet er å støtte virksomheter som vi tror vil ha nytte av å bygge videre på XRP-hovedboken,” sa Eric van Miltenburg, Ripple of Business Operations, til TechCrunch i et intervju. “Støtte vil komme på en rekke måter: investering, inkubasjon og potensialet for anskaffelse eller tilskudd. Vi er fokusert på velprøvde gründere som kan bruke hovedboken og XRP for å virkelig takle kundenes problemer. ”

“Dette er bare begynnelsen, ettersom vi vil fortsette å bygge flere brukstilfeller for XRP,”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me