Verdienes internett: grunnleggende og fordeler

Oppfinnelsen av internett har forvandlet verden til en global landsby. En hvilken som helst informasjon beveger seg over hele verden på kort tid. Siden begynnelsen av det 21. århundre gjennomføres mye utvikling innen datamaskiner og teknologi. Blockchain-teknologi er den siste teknologien som revolusjonerer virksomhetene over hele verden. På grunn av positive effekter av denne teknologien er verden vitne til digitalisering i nesten alle livets felt. Spesielt digitaliseringen av penger har ført til en enestående endring på denne planeten. Dette betyr at finansiell informasjon overføres over hele verden på få sekunder. Det har blitt introdusert mange digitale plattformer som gjør transaksjoner over landegrensene tryggere, enklere og raskere enn tidligere.

Hva er internett av verdi?

internett av verdi

Kilde: bankinnovation.net

‘Internet of Value’ er den typen anlegg som transnasjonale transaksjoner skjer raskt på samme måte som ord, bilder og videoer overføres. Tidligere tok digitale transaksjoner over hele kloden noen uker å gjøre opp. Selv tok det nesten 3-5 dager å bosette seg i de mest avanserte landene som Amerika og England. Her er det også viktig å nevne at transaksjonene i disse dager hadde en feilprosent på 5 og kostet $ 42. I dag, ved hjelp av digitale plattformer som Ripple, disse transaksjonene finner sted på bare 3 sekunder uten store kostnader og nesten ingen sjanser for feil.

Med andre ord kan vi si at ‘Internet of Value’Hjelper til med å bytte eiendeler som har verdi for noen. Dette betyr at det hjelper å utveksle aksjer, stemmer, verdipapirer, musikk, vitenskapelige funn og intellektuell eiendom. Blockchain-teknologien står bak utvekslingen av alle disse eiendelene. Dette er fordi det har eliminert rollen til tredjeparter eller mellommenn for å gjennomføre disse utvekslingene. Ved hjelp av blockchain-teknologi byttes alle eiendeler direkte mellom avsenderen og mottakeren. Både avsenderen og mottakeren kjenner realiteten til transaksjonen og statusen for den gjennom prosessen.

LES Ripple Q2-rapport avslører at XRP er oppført over 130 Crypto Exchange over hele verden

Ripple er øverst på listen over plattformer som behandler grenseoverskridende transaksjoner i løpet av sekunder. Plattformen fullfører transaksjonene sikkert, pålitelig og øyeblikkelig uten behov for tredjepart. Dette har minimert kostnadene. Ekspertene er håpefulle om at verdien i nær fremtid vil utveksles over hele verden akkurat som informasjonen når. Den nyeste teknologien som brukes av Ripple, viser seg å være veldig nyttig når det gjelder å utvikle mange andre apper for å tilrettelegge for forskjellige livsområder, inkludert helsetjenester. For eksempel er Nasdaq en av appene som er utviklet ved hjelp av blockchain-teknologi. Denne appen brukes av firmaene over hele verden for å administrere aksjene sine.

De viktigste fordelene med internett av verdi

Med hver dag som går, kryptovalutaer blir stadig mer populære over hele kloden. Mange mennesker synes å være interessert i disse valutaene for å maksimere eiendelene sine. Verdiinternett viser seg å være veldig gunstig for oss fordi det hjelper pengene til å reise som informasjon over hele verden og dermed redusere kostnadene og tiden for transaksjoner. Når vi holder alle disse tingene i bakhodet, kan vi fremheve de største fordelene med ‘Internet of Value’.

1-minimerte transaksjonstiden

Den aller første og viktigste fordelen med ‘Internet of Value’ er at den har hjulpet oss med å minimere transaksjonstiden i denne digitale verdenen. De globale transaksjonene som tok to uker for fullføring blir nå behandlet i løpet av sekunder. Her er Ripple nok en gang det raskest voksende nettverket, da det har redusert transaksjonstiden til bare tre sekunder. Derfor inngår mange bedrifter over hele verden partnerskap med Ripple for å behandle grenseoverskridende transaksjoner.

LES Ripple ansetter senior informasjonssikkerhetsingeniør for å implementere ekstra IT-sikkerhetsløsninger

2-kostnadseffektivitet

Kostnadseffektivitet er den nest største fordelen med ‘Internet of Value’. Ved å eliminere rollen som tredjepart eller mellommann, har det minimert transaksjonskostnadene for grensekryssende transaksjoner. Denne kostnadseffektiviteten har tiltrukket mange banker, finansinstitusjoner og pengeoverføringsfirmaer til å ta i bruk blockchain-teknologi for å minimere transaksjonskostnadene uten sjanser for feil..

3-sikkerhet

‘Internet of Value’ har også skapt stor sikkerhet i overføring av penger over hele kloden. Bare avsenderen og mottakeren vet verdien av transaksjonen og statusen for den. Avsender og mottaker har sine egne private nøkler for å holde disse transaksjonene sikre. Dessuten, blockchain-teknologi bruker også P2P-nettverk som eliminerer sjansene for informasjonslekkasje.

Avslutningsvis kan vi enkelt si at ‘Internet of Value‘Viser seg å være mye gunstig for vår daglige bruk. Mange forskjellige transaksjoner foregår på daglig basis. Nesten alle disse transaksjonene blir registrert på desentralisert hovedbok som er sikret ved hjelp av spesifikke nøkler. Det viser seg også å være veldig gunstig for å utvikle forskjellige blockchain-baserte applikasjoner som skal brukes på forskjellige felt over hele verden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me