XRP Market Cap – Real Problem? Alt du trenger å vite

Nylig bruker flere og flere begrepet markedsverdi som et argument mot økningen i XRP-prisen. Jeg har gjort en grundigere undersøkelse av dette problemet. Er det et riktig argument fra de som bruker det? Vi vil se svaret i denne artikkelen, og til slutt vil du danne deg en mening. Denne artikkelen ble skrevet spesielt for de som har litt erfaring i Kryptomarked og bruk markedsverdi. Jeg har laget en kort beskrivelse nedenfor for de som ikke vet betydningen av markedsverdi.

Dette er hvordan Investopedia markedsverdi er definert: “Markedsverdi er bare et fancy navn for et greit konsept: det er markedsverdien av selskapets utestående aksjer.” Jeg er helt enig i denne karakteriseringen.

Markedsverdi, eller store bokstaver er markedsverdien av alle valutaer. Det beregnes ved å multiplisere antall mynter med gjeldende valutapris.

Kapitaliseringsberegningen er enkel, med utgangspunkt i denne formelen:

Markedsverdi = gjeldende pris X totalt antall mynter

For eksempel, hvis en valuta er sitert til $ 78 og det totale antallet mynter er 10 millioner, vil dens kapitalisering være $ 780 millioner.

Etter å ha visst hvordan markedsverdien beregnes, la oss komme til studien.

Generelt sett i Kryptomarked, markedsformelen brukes til å bli sett på målprisen i forhold til BTC eller andre utenlandske selskaper, hvis mulig i fremtiden. I denne formelen vil vi introdusere målprisen som vi tror valutaen kan være i stedet for dagens pris. På denne måten vil vi ha en markedsverdi. Markedsverdi som vil følge av beregningen vil bli sammenlignet med Markedsverdi for Bitcoin, eller andre selskaper notert på aksjemarkedet. Dermed kan vi innse om vårt prismål er realistisk eller ikke.

  1. Ifølge coinmarketcap.com nettstedet markedsverdi på XRP er for øyeblikket: $ 9,771,586,214

Dette resultatet kom fra: $ 0.253000  X  38.343.841.883 XRP = $ 9.771.586.214

  1. Ifølge offisielle Ripple-side, markedsverdien på XRP er for tiden: $20,662,155,801

Dette resultatet kom fra: $ 0.253000  X   99.994.462.654 XRP = $ 24.662.155.801

Hvorfor har vi denne veldig store forskjellen i markedsverdi XRP? På coinmarketcap.com nettstedet, beregnes markedsverdi-beregningen ved hjelp av “sirkulerende forsyning” mens det på det offisielle Ripple-nettstedet beregnes med “totalt antall mynter som er på plass”.

Avslutningsvis refererer mange til en stor XRP markedsverdi, fordi de gjør beregningen ved hjelp av 99 milliarder formelen. Faktisk er den sirkulerende valutaen rundt 38 milliarder kroner.

LES Swiss Crypto Asset Manager 21Shares kunngjør fjerning av XRP fra ETP-ene

Hva ville være riktig beregning? Jeg vet ikke nøyaktig, men for å ha noen like referansedata, vil vi bruke formelen på coinmarketcap.com med “sirkulerende forsyning” i neste artikkel, gitt at BTC-markedsverdien fortsatt er beregnet på denne måten.

Den vanligste setningen jeg hører i forum er følgende:

XRP vil aldri nå $ 1-prisen fordi den skal ha en markedsverdi på $ 38 milliarder dollar.

Disse 38 milliarder dollar ville være et større marked enn ETH, for tiden rundt 30 milliarder dollar. Vi vet godt at i mai, for en kort periode, XRP var nummer to på markedsverdien som overgikk ETH på den tiden.

Jeg vil merke at formelen på markedsverdien inneholder et variabelt element: prisen.

Hvis prisen øker   >  Vokser og markedsverdi

Og videre:

Nye investorer (Fiat Money)   >  Prisen vokser   >  Vokser og markedsverdi.

I dette forholdet fungerer Bitcoin markedsverdi og Crypto markedsverdi.

Det er også bemerkelsesverdig at den totale markedsverdien for Crypto-markedet øker jevnlig. Kryptomarkedet er et voksende ungt marked og vil tiltrekke seg mer og mer penger fra andre kapitalmarkeder, spesielt fra aksjemarkedet. Den totale markedsverdi for disse digitale eiendelene økte til hele 172,2 milliarder tidligere i dag, ifølge CoinMarketCap.

Denne figuren representerer en mer enn 850% økning fra verdien på 17,7 milliarder kroner i begynnelsen av dette året. For tiden er det mer enn 60 hedgefond som fokuserer på disse valutaene, ifølge data levert av Fintech-analysefirmaet Autonomous NEXT og rapportert av Business Insider.

Nå som vi har avklart at vi har et variabelt element i markedsverdi formel, er det galt å anta det på et tidspunkt i fremtiden XRP markedsverdi vil være like stor som BTC-markedsverdi? Jeg tror ikke det er overdrevet i det hele tatt, med tanke på at BTC-markedsverdi vil være mye høyere i fremtiden enn dagens markedsverdi.

Avslutningsvis, hvis XRP ville nå 2 $ pris, den bør ha en markedsverdi litt større enn dagens BTC-markedsverdi, eller 76 milliarder dollar. BTCs nåværende markedsandel er 75 milliarder dollar. Kanskje noen av dem som leser denne artikkelen mener at disse figurene er utopiske.

Vi kan si at disse tallene for øyeblikket er ren spekulasjon. Imidlertid, hvis Ripple gir oss nyheten så snart, kan disse beregningene bli virkelighet.

LES XRP / USD Teknisk analyse 01/09/2018

Vi må være veldig objektive og realistiske når vi bruker markedsverdi. Det er sant, vi kan ikke tro at XRP vil være 1000 $ i fremtiden. Vi burde ha en enorm markedsverdi. Men den begrensende tanken at XRP ikke kan nå 2 $ fordi markedsverdien ikke er god.

Hvor mye var BTCs markedsverdi da den var $ 100? Ved å bruke denne typen begrensende, markedsbasert tenkning solgte mange BTC og var fornøyd med et lite overskudd. I løpet av en årrekke innså de at de hadde gjort den største feilen i livet.

La meg fortelle deg en hemmelighet. Det er kjent at en lavpris og lav cap-andel vil gi en mye bedre årlig avkastning enn de topprangerte selskapene som er dyre og markedsledende. På aksjemarkedet leter noen investorer etter aksjer med lave priser. Hvis de er gode og fundamentalt, vil de kjøpe disse aksjene.

Det er kjent at en lavpris og liten markedsandel vil gi en mye bedre årlig avkastning enn de topprangerte selskapene med høy markedsandel. Har XRP de nødvendige ferdighetene for å bli kjøpt av mange investorer på børsen som ønsker å få bedre randame? Utvilsomt er svaret bekreftende.

Nå vil jeg foreslå deg en fantasiøvelse. Jeg har en topp markedsrangering av de 10 beste selskapene i verden. Tallene under “Markedsverdi”Er i milliarder dollar. Forstår du hvor XRP og BTC ligger ved å sammenligne dem med disse topp 10 selskapene i verden? Det skal huskes at de to myntene har stort potensiale for å tiltrekke seg penger. Markedsverdi XRP representerer nå omtrent 1% av Apples markedsverdi. BTC representerer nå 9% av Apples markedsverdi.

 

Symbol Selskap Cap Rang Markedsverdi
AAPL eple 1 837.2
GOOGL Alfabet 2 652.3
MSFT Microsoft 3 567,0
FB Facebook 4 495,8
AMZN Amazon.com 5 463,7
BRK-A Berkshire Hathaway 6 437,6
BABA Alibaba Group 7 432.1
JNJ Johnson & Johnson 8 348,7
XOM Exxon Mobil 9 327,0
JPM JPMorgan Chase 10 314,9

 

Nå har du sett hvor XRP og BTC er i sammenligning med de beste. Kanskje ingen av dem når de 10 beste plasseringene. Jeg tror de har alle sjansene for å komme inn i topp 20 markedsverdi i fremtiden. Hvor mange år trenger de to myntene for å komme i denne toppen? Vanskelig å estimere. Vi får se.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me