En nybegynnerguide for sosial handel i 2021

sosial handelsguide

Enten du er ny i handelens verden eller bare er interessert i å tjene ekstra inntekter fra de elektroniske markedene, kan sosial handel hjelpe deg. Vi forstår at sosial handel kanskje ikke er hver enkelt traders preferanse, så vi bestemte oss for å lage denne guiden sammen med en gjennomgang av de beste sosiale handelsplattformene i 2021. Å komme i gang med dem er raskt og enkelt.

Fortsett å lese vår guide for mer informasjon.

Hva er sosial handel?

Sosial handel kan best beskrives som kopiering av handler fra eksperthandlere. Dette inkluderer ikke bare kopihandler, der bare en enkelt handel kopieres, men speilhandel også der den mindre erfarne handelsmannen kopierer den nøyaktige handelsstrategien som den mer erfarne handelsmannen. Sosial handel er ikke et nytt konsept, faktisk har det eksistert i lang tid. Det er nå mange handelsplattformer som tilbyr forenklet sosial handel eller kopihandel til potensielle investeringer. Det er viktig å merke seg at sosial handel ikke er for alle.

Sosial handel er ideell for nybegynnere, siden den gir deg innsikt i grunnleggende og komplekse strategier, hjelper deg med å finne ut av handelslandskapet, og du får en følelse av hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Sosial handel lar deg også lære handelstaktikk og beste praksis å bruke på plattformen din. Det er rett og slett ingen bedre måte å lære enn fra ekspertene.

Det du i utgangspunktet vil gjøre er å bruke andre handelsmenn og investorer og deres beslutninger som en grunnmodell for å ta beslutninger om din egen handelsteknikk eller investeringsstrategi. Du kan enten kopiere en eksperts strategi og gjøre den til din egen, eller bruke ekspertens teknikker for å inspirere til din egen handelsstrategi.

Sosial handel er ikke komplisert i det hele tatt. Du ser ganske enkelt på en handel fullført av bruker x, og bruker denne informasjonen til å påvirke din egen handelsbeslutning. Noen foretrekker å bruke begrepet copy trading i stedet.

Fordelene med kopihandel

Mange nye nybegynnere er ikke klar over fordelene som sosial / kopihandel kan gi. Vi vil liste opp noen av fordelene for nye og erfarne tradere nedenfor:

1. Verdifull innsikt

Å kunne se hvordan andre handelsmenn har tatt beslutninger basert på markedene, vil gi deg en større forståelse av eiendeler og priser. Du lurer kanskje på hvordan du vil motta denne innsikten? Sosial handel tillater dette ved å vise deg hvor, når, hvordan og hvorfor en næringsdrivende bestemte seg for å implementere noe. Dette er veldig viktig, og hvis det brukes riktig, vil det gi deg et konkurransefortrinn.

2. Markedsstemninger

Sosial handel vil gi deg perspektiv når det gjelder markedet. Du vil kunne se hvor mange som kjøper eller selger bestemte eiendeler og som konsekvent er lønnsomme eller fallende.

3. Intelligens og automatisering

Det er viktig å merke seg at forskning spiller en stor rolle i å ta bestemte handelsbeslutninger. Analytikere og matematikere bruker uker på slutten å samle inn og analysere data. Å bestemme seg for sosial handel betyr at du følger pålitelige handelsmenn, og at beslutningene dine er basert på forskning og de som allerede har testet handlerne.

4. En kilde til læring

Både nye og erfarne handelsmenn må alltid sørge for at de fortsetter å lære og utvide sin kunnskap, spesielt når det gjelder handel med markeder. For de handelsmenn som er interessert i kryptovalutamarkedet, er læring spesielt viktig, siden kryptovalutamarkedet er ekstremt ustabilt og endres fra dag til dag.

Fordeler og ulemper ved sosial handel

Som med enhver handel eller investering er det et risikonivå. Vi bestemte oss for å legge alt ut og sørge for at du forstår hva du går ut på når du bestemmer deg for sosial handel.

Fordeler Ulemper
✔️ Det er en ganske enkel måte for en nybegynner å starte, siden sosial handel i hovedsak kopierer handler fra en mer erfaren handelsmann. Du trenger ikke å bekymre deg for å ha omfattende kunnskap før du starter. Du kan lære når du går videre. ❌ Bare fordi du kopierer handler fra erfarne tradere, betyr ikke det at disse handelsmennene ikke gjør feil. Hver næringsdrivende kan gjøre feil. Dette er grunnen til at du bør sørge for at du også sjekker sluttresultatet av handler.
✔️ Sosial handel lar deg snakke med andre mennesker. Det er mulig for deg å samhandle med andre handelsmenn og samle din kollektive kunnskap sammen til fordel for dere alle. ❌ Du kan finne det vanskelig å finne en næringsdrivende som samsvarer med dine nøyaktige mål eller kapitalinnskudd.
✔️ Det krever en veldig lav investering. Å kopiere handler fra en mer erfaren handelsmann betyr at du ikke trenger å bruke så mye tid på å studere markedene. ❌ Fordi sosial handel er relativt lavrisiko, får du ikke mye førstehåndserfaring.

Hvordan velger jeg en sosial handelsplattform?

Som vi nå vet, er sosial handel prosessen med å bruke en plattform der applikasjonen eller nettstedet lar deg kopiere eksperthandel. Prosessen med sosial handel og kopihandel er forskjellig på hver plattform, også viktig å merke seg at ikke alle plattformer har denne funksjonen. Alle handelsplattformer har sine egne egenskaper og utmerkelser, noen tilbyr til og med bonuser og insentiver.

Her er noen av de beste sosiale handelsplattformene i 2021

1. eToro handelsplattform

eToro er en kjent megler for fintech sosial handel. Selskapet ble etablert i 2007 og er basert i Israel. Det rapporteres at eToro er et av verdens største sosiale handels- og investeringsselskaper i verden. eToro har millioner av kunder i over 140 land. Opprinnelig var eToro en grafisk intensiv forexplattform, som nå har integrert verktøy for kryptohandel. Kunder som ikke er i USA kan handle ytterligere aktivaklasser som CFD og aksjer på en rekke børser. Plattformen er en lek for investorer som har en grunnleggende forståelse av kryptovalutahandel.

Nøkkelfunksjon av eToro

 • Brukervennlig grensesnitt.
 • Ikke-amerikanske kunder kan handle med kryptovaluta.
 • Ingen eksplisitte provisjoner belastet.
 • Handlere kan følge og kopiere handler fra andre lønnsomme handelsmenn.

2. Trade 360 ​​handelsplattform

I utgangspunktet utnytter Trade360 kognitiv forskning, som utforsker muligheten for at en mengde vil ta bedre valg enn individuelle fagpersoner. Det har blitt rapportert at Trade360 appellerer til tusenvis av handelsmenn som foretrekker en sosial tilnærming til handel. Megleren bruker CrowdTrading-teknologi og MetaTrader 5-plattformen, som er populær blant meglere over hele verden, og det ser ut til at handelsmenn føler seg mer komfortable med å handle på disse plattformene..

Nøkkelfunksjoner i Trade 360

 • Trading Central anses å være en av lederne innen uavhengig markedsundersøkelse og en av de viktigste eiendelene til Trade360
 • Handelsmenn kan være trygg på at de har god markedsdekning og tilgang til verdifulle eiendeler på Trade360. Handlere har også tilgang til daglige markedsrapporter som kan være nyttige når de tar handelsbeslutninger på plattformen.
 • Det er en mobilapplikasjon tilgjengelig for alle handelsmenn. Den er tilgjengelig for iOS- og Android-brukere.
 • Direktekurser er tilgjengelige for omsettelige eiendeler.
 • Trade360 har nyskapende CrowdTrading-teknologi som er fullt utstyrt.
 • Bytt mellom demo og ekte kontoer med ett trykk.
 • Sett inn midler, be om uttak og se kontohistorikk.
 • Legg inn bestillinger ved hjelp av flere bestillinger eller modifiser og lukk ordrer.
 • Prisvarsler kan settes for favorittverdier.
 • Opptil åtte kartstiler kan vises på ti tidsrammer.
 • Over 100 tekniske indikatorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me