Najboljši spletni tečaji Blockchain za usposabljanje in certificiranje 2020

Blockchain revolucija je v polnem razmahu. To je tehnologija označevanja v tem obdobju zaradi motečega potenciala, zlasti v finančnih institucijah.

Seveda bi veliko tehnoloških navdušencev in kdorkoli v tem pogledu želel sodelovati v akciji. To je zato, ker tehnologija porazdeljene knjige predstavlja prihodnost. Obstaja nešteto načinov učenja, vendar je najprimernejši kanal spletni tečaji Blockchain.

Nekatere od teh tečajev lahko sprejme predana oseba iz blockchain začetnik za razvijalca v resnično kratkem času. To pa zato, ker jih pakirajo in poučujejo izkušeni inovatorji in strokovnjaki, katerih vpogledi so neprimerljivi.

Oglejmo si splošen pregled takšnih tečajev:

Blockchain Council: pooblaščeni strokovnjak za Blockchain

blockchain svet

Na kratko, strokovnjak za blockchain je posameznik, ki je navdušen in razume, kaj je tehnologija veriženja blokov. Poleg preprostega strokovnega znanja mora biti sposoben zgraditi aplikacijske aplikacije za podjetja. Ta tečaj, ki temelji na izpitih, je posebej prilagojen posameznikom, kot so investicijski bankirji, profesorji, programerji in drugi, ki ne samo želijo raziskati blockchain, ampak želijo svoje znanje uporabiti pri reševanju problemov iz resničnega sveta. Za začetek bi morali udeleženci osnovno razumeti računalništvo, vedeti, kaj blockchain ali Bitcoin in biti motivirani za boljše razumevanje te tehnologije. Ta tečaj Blockchain v vrednosti 129 USD traja šest ur z enournim izpitom, po zaključku pa se študentom izdajo potrdila, veljavna eno leto.

PREBERITE, kako bo Blockchain spremenil našo prihodnost?

Preberite več o tej potrditvi Tukaj

 Edureka Blockchain Certification Training: 13.000+ zadovoljnih učencev

blokovno valovanje

Nedvomno je blockchain eden največjih izumov 21. stoletja. Tehnologija ne moti samo tega, ampak tudi veliko države financira novonastalo tehnologijo. Pravzaprav projekt Svetovnega gospodarskega foruma, da bo do leta 2025 18% celotnega svetovnega BDP iz dejavnosti, povezanih z verigami blokov. To še ni vse, Bill & Fundacija Melinda Gates načrtuje uporabo tehnologije veriženja blokov za banko nebankov. Ko se bo svet razvijal in imel koristi od lastnosti, značilnih za blockchain, se bodo spreminjali tudi strokovnjaki za blockchain. Ocenjuje se, da se bo povprečna letna plača razvijalca aplikacij povečala na 85.000 ameriških dolarjev, medtem ko bo višja programska inženirka znašala nič manj kot 115.000 dolarjev na leto. Zato je učenje vrvi ključnega pomena.

edu blockchain corse

Na srečo Edureka postavlja temelje njihovim študentom. Ni pomembno, dokler je vnema, lahko se vpiše vsak. Vendar pa je Blockchain Certification Training najbolj primeren za finančne strokovnjake in razvijalce programske opreme.

Po meri krojač Edurekin spletni tečaj Blockchain bo študenta popeljal skozi pregled platform Bitcoin, Ethereum, Hyperledger in Multichain Blockchain. Vse, kar potrebujete, je osnovno znanje o ukazni vrstici in Linuxu. Vendar to ni potrebno, ker ima Edureka dopolnilne in osnovne tečaje, ki študenta vodijo skozi Linux, Nodejs in JavaScript.

PREBERITE, kako bo Blockchain spremenil našo prihodnost?

Iz Izobraževanje za certificiranje blokov, če se naučite, kako deluje Ethereum, boste hitro sledili vaši pametni pogodbi in ustvarili znanje o zasebnih verigah. Poleg tega bo študent od skladatelja Hyperledger dobil podrobnosti o uvajanju poslovnih omrežij, hkrati pa se bo naučil, kako uvesti zasebno večverižno okolje.

Na tečaju Blockchain boste izpopolnili svoje znanje in razumeli različne algoritme in vrste soglasja. Poleg tega boste:

  1. Spoznajte tehnologijo, ki stoji za namenom, vrsto in delovanjem tehnologije porazdeljene knjige (DLT)
  2. Spoznajte različne algoritme razprševanja
  3. Razširite več o pametnih pogodbah in decentraliziranih aplikacijah
  4. Vedeti, kako nastaviti zasebne verige blokov z uporabo običajnih blok verig kot Ethereum.

Odvisno od vaše razpoložljivosti stane vsaka serija 399 USD 339 dolarjev. Izobraževanje za certificiranje blokov lahko variira od 15 dni do pet tednov. Na koncu vsega bo izdano potrdilo.

Več o Edurekin spletni tečaj Blockchain.

Zaključek

Na koncu ti našteti tečaji ponujajo odlične možnosti za skok na blockchain val. Kdor se zanima za drobce tehnologije Blockchain, nima izgovora, da ostane neinformiran. Ta novost predstavlja prihodnost in ni smiselno, da se prepozno zavedate, da se je svet premaknil pod vaše noge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me