Připojte se k nejočekávanějšímu ICO roku a získejte vstupenku do světa kryptoměn

Po 12 letech existence bylo načase, aby bylo krypto uznáno tak, jak si zaslouží. Technologie blockchain se krok za krokem dostala do veřejných institucí poté, co si podmanila prodejce a obchodní nadšence.

Se všemi problémy, které přicházejí s bankovními službami, není divu, že lidé jsou tak nadšení z myšlenky krypto plateb – které poskytují uživatelům data a finanční zabezpečení.

Zejména tokenizace se dostala do centra pozornosti díky všem řešením, která nabízejí, pokud jde o spravedlivé platby, půjčky a hlasy.

A aby se kryptoměna posunula o krok vpřed, specializovaný tým vyvinul jeden z nejzajímavějších obslužných tokenů, který navždy změní způsob, jakým vidíme krypto – token STC, který je k dispozici na jeho vyhrazeném ICO od 1. února.

Co je token STC?

STC je klíčem klíčové utility Studentská mince projekt blockchain – který umožňuje vytváření personalizovaných tokenů bez silných technických znalostí.

Mít účet na platformě vám umožní vytvořit:

• Osobní tokeny – jedinečná aktiva spojená s jedním účtem;
  • Startup tokeny – aktiva, která vám pomohou udělat krok vpřed ke svým snům;
  • Firemní tokeny – jedinečná aktiva věnovaná jedné společnosti;
  • DeFi tokeny – aktiva, která vám umožňují provádět různé bankovní činnosti bez zásahu třetích stran;
  • NFT Tokens – přenosné tokeny, které umožňují přepínání mezi platformami.

Všechny tyto tokeny jsou oceňovány na základě STC Token a lze je použít pro směny, obchody, dokonce i crowdfunds.

Proč je token STC speciální?

Věc, díky níž je token STC lepší než ostatní tokeny, je jeho zaměření na nejdůležitější lidi světové ekonomiky – studenty.

Jedná se o další generaci zaměstnanců, která poznačí úspěch současných i budoucích společností. Aby měli lidé šanci na lepší vzdělání, je třeba zpřístupnit univerzitní programy.

Ale není to tak snadné. Snížení školného povede k nižšímu rozpočtu, aby si mohli dovolit kvalitativní výzkumní pracovníci, učitelé, programy, mezinárodní spolupráce atd..

Dosud bylo řešením bankovní půjčky. S naší nepředvídatelnou ekonomikou však lidé ztratili důvěru v bankovní služby. A kdo je může vinit?

Tým Student Coin proto přišel s řešením, které decentralizuje studentské půjčky – crowdfunding s osobními žetony.

Jak to funguje?

Budoucí student vytvoří svůj osobní token. Tento žeton je uveden na trh Student Coin. Držitelé STC kupují žetony, dokud student nedostane peníze potřebné pro výuku. Poté, co student vystuduje a najde si práci, bude část jeho platu uzamčena, aby mohla půjčku zaplatit. Držitelé STC dostávají za svou účast cyklickou výplatu zisku.

Tento projekt je podporován více než 500 nejlepších univerzit po celém světě, včetně Harvardovy univerzity, univerzity v Manchesteru a univerzity v Kodani.

Jednoduchý způsob, jak studenti získat prostředky, které potřebují k dosažení svých snů. Alespoň to je hlavní zaměření, ale tento proces lze provést i pro vizionářské podnikatele.

A to není jediný důvod, proč se Student Coin vydává. Držení tokenů STC dává uživatelům šanci hlasovat při vývoji projektu a v případě potřeby dokonce podepisovat petice. Je to celý ekosystém vytvořený, aby lidem poskytl to, co potřebují, a zvýšil užitečnost kryptoměn.

Jak si můžete koupit STC tokeny?

Chcete-li získat své STC tokeny co nejdříve, ujistěte se, že vám neunikne Student Coin Launchpad ICO, k dispozici do 30. dubna.

Ačkoli to začalo jen před 23 dny, tým již získal STC tokeny v hodnotě 2 milionů dolarů a dokončil 35 fází.

Každá dosud dokončená fáze měla pevný strop 100 000 USD a cena se při každém opětovném načtení zvýšila o 0,0002 USD.

Vstup do ICO vám nedává pouze přístup k těmto žetonům předem, ale také vám dává další aktiva.

Pokud doporučíte ICO svým přátelům a pošlete jim jedinečný odkaz na doporučení, můžete vydělat 20% z ETH investovaných každým vaším přítelem a 30% z jejich nákupů STC.

Vaši přátelé také získají dalších 5% STC zakoupených.

A tomu říkáme zábavná aktivita!

Kdo stojí za Student Coin?

Studentská mince je podporována specializovaným týmem 44 lidí z 12 různých zemí, připraveným rozšířit použitelnost kryptoměny a vytvářet řešení pro světové potřeby. Mezi nimi najdete například bývalého technického ředitele IBM pro Evropu nebo prezidenta polského Harvardského univerzitního klubu..

Do konce roku 2021 plánuje tým vyvinout a implementovat STC Exchange, STC Terminal a dokonce i STC App, spolu s výpisem tokenu na hlavních krypto burzách.

Pokud vás tedy jejich inovativní nápady zaujaly, připojte se k ICO a sledujte je na sociálních médiích, abyste měli aktuální informace o jejich funkcích.

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/

Cvrlikání: https://twitter.com/studentcoinorg

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org

Telegram: https://t.me/studentcoin

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/

Svár: https://discord.gg/Nx65dMZcMt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock