Denne boken vil hjelpe deg med å få investering riktig

De 5 feilene hver investor gjør og hvordan man kan unngå dem

Investering er enkelt med mindre vi kompliserer det.

Dette er budskapet i kjernen av Peter Mallouks nye bok The 5 Mistakes Every Investor Makes and How to Avoid Them ??. Forfatteren fremhever poenget med at det du ikke burde gjøre, er like viktig som det du gjør når det gjelder investeringsverdenen.

Vi kl Handelsutdanning tro at uansett om leseren er en nybegynner som nettopp har begynt i investeringsverdenen eller en finansekspert med mange års erfaring, vil Peters bok og hans råd gi alle publikum noe å tenke på.

Mallouk, som jobber som kapitalforvalter i USA, hevder at det er fem viktige feil som mange investorer gjør, og at disse investeringsfeilene er skadelige for ytelsen til porteføljen:

  • markedstiming,
  • aktiv handel,
  • misforståelse av ytelse og finansiell informasjon,
  • slik at følelser og skjevheter kommer i veien for prosessen, og
  • jobbe med feil rådgiver.

Finn den på Amazon >>De 5 feilene hver investor gjør av Peter Mallouk

Forfatteren gjør også poenget med at de fleste investorer prøver sitt beste for å time markedet, til tross for at de investerer tungvektere som Warren Buffet og Benjamin Graham og sier at markedstiming er blant de største feilene investorer kan gjøre.

Peter hevder at de investorene som hevder at de kan ta tid på markedet enten lyver eller at de rett og slett tar feil.

Nye investorer bør tenke seg om to ganger før de kjøper seg inn i slike krav, og å kunne unngå denne tankegangen vil resultere i en investeringskarriere som kan være veldig vellykket.

I utgangspunktet er den beste tiden å investere i dag.

Forfatteren fraråder aktiv aksjeplukking og anbefaler heller å investere utelukkende i indeksfond. Det er en rekke studier som viser at nesten alle andre former for investering, det være seg fond, hedgefond, kapital og så videre, har tapt for indeksinvestering når det gjelder avkastning.

Se også: 5 måter å doble investeringen på

Peter nevner ikke eksplisitt suksessen til investorene som konsekvent har overgått aksjemarkedsindeksene, selv om han siterer noen av de mer vellykkede navnene i investeringsbransjen. Vanlige investeringsnavn som Peter Lynch, Warren Buffet og Benjamin Graham er alle nevnt, men forfatteren stopper ikke med å hevde at en investor ganske enkelt kan følge investeringsfilosofien de bruker for å lykkes.

Hva dette antyder er at enten forfatteren mener nyansene ved aksjeplukking er utenfor det nivået som de fleste lesere av denne boken vil operere på, eller at filosofien ville stride mot hans budskap om at aktiv investering ikke er veien å ta. Uansett kunne Peter kanskje ha gjort en bedre jobb med å dekke den aktive handelsseksjonen i boken sin.

økonomiske nyheter, lese avis

En virkelig positiv av denne boken er måten den fanger opp problemet med at investorer tar økonomiske nyheter fra nyhetskanalene som verdige til å handle. Fjernsynsnyhetskanaler drives vanligvis som profittprosjekter, hvor antall personer som ser på, er av største betydning. Av denne grunn har de en tendens til å oppsiktsvekkende nyheter i et forsøk på å trekke inn seere, noe som ikke alltid er til fordel for seriøse handelsmenn.

Forfatteren anbefaler at handelsmenn undertrykker instinktet til å handle basert på råd fra nyhetskanaler som opererer med en annen agenda enn investorer. Å gi den mest relevante informasjonen er ikke deres mest presserende oppgave, det er å tegne seere. Husk at.

Du vil kanskje også like: Er Bitcoin fortsatt en verdifull investering i 2018?

Boken anbefaler investorer at det ikke er det beste alternativet å ta råd fra fondsforvaltere hvis resultater er annonsert, og at videre forskning alltid anbefales for å sikre at resultatkrav blir gitt i riktig sammenheng..

Følelsesmessige faktorer spiller en stor rolle i å investere, og frykt, grådighet og anger vil påvirke enhver investor på et eller annet tidspunkt i løpet av karrieren, og kan være ansvarlig for å få investoren til å kjøpe eller selge til feil tid. Mens atferdsforstyrrelser som overtillit har vært kjent for å påvirke investorenes handlinger, gir denne boken løsninger som godt disiplinerte tilnærminger.

Forfatteren går i detalj og gjør en kjempefint jobb med å forklare de mentale biasproblemene veldig bra, noe som burde gi leseren pause til ettertanke..

velg riktig finansiell rådgiver

En annen viktig sak som Peter Mallouk behandler i boken sin er den ukontrollerte økningen av finansielle rådgivere, som har gjort mer skade enn godt for mange investorer. Historiene om finansielle rådgivere som savner høyprovisjonsprodukter til intetanende investorer, er dessverre altfor vanlige, og rådene som forfatteren gir til investorer for å kontrollere forvaring av penger, interessekonflikt og kompetanse før de jobber med en finansiell rådgiver er uvurderlig.

Feil forvaring av penger kan føre til situasjoner som vi så hvor investorer havnet i Ponzi-ordninger som det som ble orkestrert av Bernie Madoff. Når rådgivere begynner å motta provisjon for salg og anbefaler finansielle produkter basert på dette faktum, krysser de linjen fra upartiske, nøytrale rådgivere som handler i deres klients beste til selgere.

Folk leser også: Når er det rette tidspunktet å begynne å investere?

Finansielle rådgivere er ikke pålagt å gjennomføre noen formell opplæring, og derfor bør investorer ta vare før de utnevner en til å jobbe med dem. Forfatteren foreslår noen fornuftige trinn for investorer å følge, noe som skal bidra til å redusere sjansene for å velge feil rådgiver.

Boken diskuterer også hva investorer bør gjøre, inkludert noen råd om å se på indeksinvestering, og spre investeringene sine over forskjellige aktivaklasser, som amerikanske og internasjonale aksjer, obligasjoner og eiendom. Peter gjør også poenget med at investorer bør vurdere å ikke investere i aktivaklasser som kan redusere avkastningen, som kontanter og gull.

Boken ble opprinnelig utgitt i 2014 og er en av de få som dekker 2008-finanskrisen når vi gjennomgår historisk analyse, og viser at vi gjennom historien har sett krisen rammet, bare for at utvinningen skulle følge.

Det er mye å ta fra seksjonen om høye priser hele tiden, der forfatteren poengterer at det er naivt å forvente å trekke tilbake hver gang aksjer når en heltidshøyde.

Han gjør en sammenligning med prisene på hverdagsvarer, for eksempel brus og godteribarer, og sa at vi ikke forventer at prisene på varer som disse vil korrigere seg selv når de når en heltidshøyde.

Markedene fungerer på samme måte.

Ikke gå glipp av: Hvor mye taper du ved ikke å investere?

De 5 feilene hver investor gjør og hvordan man kan unngå dem er en lettlest, innsiktsfull bok som heldigvis mangler sjargong og forvirrende statistikk..

I tillegg til å holde ting enkelt, har forfatteren sitert studier fra noen anerkjente kilder som Vanguard, Morningstar og en rekke universiteter, og presenterer funnene på en lett fordøyelig måte.

Denne boka er et godt kjøp for både nybegynnerinvestoren og den erfarne markedsleseren, og gir en plan for nybegynnere å følge, og stiller noen interessante spørsmål som vil ha opplevd investorer, som kanskje stiller spørsmål ved noen av deres nylige valg.

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Lær hvordan du handler Forex

Kilde: www.drvijaymalik.com/2015/01/book-review-5-mistakes-every-investor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me