Prinsipper av Ray Dalio – Hvordan lykkes i virksomheten og livet

For alle som er interessert i å kjøre fantastisk personlig utvikling i arbeid og liv, ‘Principles: Life and Work’ av Ray Dalio er et must kjøpe. Som nevnt i Bookalicious gjennomgang av boken ‘Prinsipper’ inneholder mange hemmeligheter for å hjelpe alle å oppnå rikdom og suksess ‘.

Et design for livet

Denne boka er et utrolig kraftig verktøy for å hjelpe deg med å vokse i livet. I den deler Ray Dalio sin personlige historie og prinsippene som førte til at han så utrolige velstandsnivåer.

Snakker om boka, sa forfatteren selv, "Jeg overfører disse prinsippene fordi jeg nå er på det stadiet i livet der jeg vil hjelpe andre til å lykkes, i stedet for å lykkes mer selv". Denne setningen oppsummerer hvorfor denne boka er så revolusjonerende, men også hvorfor Ray Dalio er der han er i dag. For en egenprodusert multimilliardær og forvalter av det største hedgefondet i verden for å formidle sin personlige kunnskap er ganske noe.

Finn den på Amazon >>prinsipper av ray dalio

Leksjoner i livet

Et av hovedpunktene i “Prinsipper: Liv og arbeid”, som nevnt på Bookalicious, er at de universelle sannhetene som finnes vil tillate deg å oppføre deg på riktig måte. Dette vil da se din oppførsel belønnes ved å få alt du ønsker ut av livet. Det er som en oppskrift på det beste måltidet du noen gang har tilberedt – prinsippene som Ray Dalio gir videre her, gir deg en trinnvis måte å gjøre livet ditt bedre.

Alle verdens megasuksessfulle mennesker kommer ikke dit de er ved et uhell eller lykke til. Alle vil leve og arbeide etter et sett med prinsipper som muliggjør denne suksessen. Dette er like sant i deres personlige liv som det er i virksomheten. Det som er viktig å vite er at disse prinsippene vil være forskjellige for hver person.

Du kan ikke bare se på noen andre og blindt kopiere det de gjør. Du må finne prinsipper som fungerer for deg som individ, for å gjøre dem lettere å implementere. Problemet folk flest har er at de ikke har noen anelse om hva deres prinsipper skal være! De er også uvitende om hvilken enorm innvirkning deres egne prinsipper har på deres daglige liv. Å kunne bore ned i spesifikke detaljer er nøkkelen her også da dette gjør prinsippene mer handlingsbare og raskere å se resultater med.

Du vil kanskje også like: Denne fyren kan endre din økonomiske situasjon til det bedre

Prinsipper: Liv og arbeid-bok av Ray Dalio

La ‘Prinsipper: Liv og arbeid’ av Ray Dalio hjelpe

Hovedmålet med denne boka er å hjelpe alle med å finne og vedta sitt eget unike sett med prinsipper for å lykkes. Det vil kanskje overraske deg å vite at dette er DEN viktigste ingrediensen for din suksess i livet og arbeidet. Du trenger ikke å vite alt, men du trenger å vite ditt eget prinsippsett og hvordan du vil adoptere dem i livet ditt.

Hva er i “prinsipper: liv og arbeid”?

Som vist i anmeldelse på Bookalicious, Ray Dalio har delt denne boka i tre seksjoner:

Del I Hvor jeg kommer fra

Del I ser forfatteren forklare sitt perspektiv og hvordan hans egen livshistorie har formet hans syn. Den ser ham fortelle lytteren om livet sitt, helt fra han ble født opp til i dag. Dette gjør det mulig for lytteren å få kontakt med Ray Dalio på et personlig nivå og se at de kan stole på rådene hans.

Del II Livsprinsipper

Del II ser begrepet livsprinsipper introdusert. Selv om det ikke kan nektes at arbeid er avgjørende for et lykkelig liv, vil du ikke leve et fullt tilfreds liv hvis du bare fokuserer på dette området. Å ikke få balansen mellom liv og arbeid riktig er en av hovedårsakene til at folk driver fra hverandre. Sørg for at du lærer deg livsprinsippene dine, og du vil bli helt fornøyd.

Del III Arbeidsprinsipper

Del III ser arbeidsprinsipper forklart. Ray Dalio bruker sin omfattende kunnskap på dette området for å vise deg hvordan du kan være en karismatisk leder og vellykket gründer. Dette er viktige ferdigheter fremdeles i den moderne næringslivet og de som er verdt å ta med seg.

Folk leser også: Møt 5 av de rikeste handelsmennene i verden

Om Ray Dalio

Ray Dalio

Fra en ydmyk begynnelse har forfatteren vokst til en av de ledende forretningsfigurene i verden i dag. Dette gir ham en autoritativ og velprøvd plattform hvor han kan gi råd. Etter å ha startet sin vellykkede virksomhet Bridgewater Associates i 1975, har Dalio fortsatt å se enorm suksess.

Hans selskap går fremdeles sterkt 40 år senere og har tjent mer penger på investorene enn noe annet hedgefond i historien! På et personlig nivå har Dalio selv blitt kåret til tidsskriftets 100 mest fremtredende individer på planeten de siste årene.

Nøkkelen til Bridgwater Associates ‘oppgang er prinsippene som Dalio opprinnelig satte for seg selv og alle ansatte. Disse prinsippene har gjort det mulig for selskapet å blomstre og vise hvorfor de er så viktige. Denne boken gir alle sjansen til å skaffe seg testet veiledning fra mannen de kaller "Steve Jobs å investere". Selv om den er full av nye konsepter og innovative ideer, har boken også en enkel, lett å forstå tilnærming.

Hvis du vil låse opp nøklene til suksess i livet og næringslivet, så er ‘Principles: Life and Work’ av Ray Dalio boken for deg. Du kan få mer innsikt på Trading Education-bloggen.

Ikke gå glipp av: De fem viktigste grunnene til at du bør diversifisere investeringsporteføljen din

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Trading Education, kan du gi den en like og dele den med alle du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me