De ultieme leeslijst voor beleggers voor de zomer

Het mag dan de zomer zijn, maar de investeringswereld stopt nooit. Zelfs als u het meeste uit de zon haalt, is het waarschijnlijk dat u nadenkt over de volgende stappen om uw portefeuille te verbeteren.

Deze tijd van het jaar is de perfecte gelegenheid om achterover te leunen en inspiratie op te doen. Dus, om ervoor te zorgen dat u voorop loopt met de nieuwste kennis op het gebied van beleggerspsychologie en -theorie, is onze Handelseducatie team heeft de ultieme leeslijst voor de zomer samengesteld.

Of je nu op het strand bent of gewoon in je achtertuin, zorg ervoor dat de zomer zo winstgevend mogelijk is voor u en uw portefeuille.

1. Against the Gods: The Remarkable Story of Risk door Peter L. Bernstein

Vind het op Amazon>> Against the Gods: The Remarkable Story of Risk door Peter L. Bernstein

Van een van Wall Street’s investeringsreuzen, Peter L. Bernstein, komt een kenmerkende studie in de wereld van investeringstheorie en psychologie. Against the Gods brengt verschillende historische momenten in kaart waarop mensen risicomanagement gebruikten om zich los te maken van de samenleving. Door deze momenten en de resultaten die mensen hebben meegemaakt te onderzoeken, biedt Bernstein verschillende tactieken aan die we in ons eigen persoonlijke en zakelijke leven kunnen gebruiken om risico’s te beheersen en betere resultaten te behalen..

Een uitgebreide en inspirerende studie van een van de grote denkers van de investeringswereld, Against the Gods is een moderne klassieker en een must-read voor elke serieuze investeerder.

Misschien vind je dit ook leuk: 4 stappen om een ​​forexhandelaar te worden

2. Black Edge: voorkennis, vies geld en de zoektocht om de meest gezochte man op Wall Street neer te halen door Sheelah Kolhatkar

Vind het op Amazon>> zwarte rand door Sheelah Kolhatkar

Black Edge, de eerste van verschillende biografieën in deze lijst, werpt niet alleen een kijkje in het leven van een van Wall Street’s meest gerenommeerde investeerders, maar onderzoekt ook de grijze gebieden binnen het mekka van de wereldhandel..

Steven Cohen wordt gezien als de man die Wall Street veranderde. Een van de grootste succesverhalen van investeringen, hij was een hoofdrolspeler tijdens de overgang van de branche van investeren in de echte wereld naar miljoenen verdienen door te speculeren op de markt.

Schrijver Sheelah Kolhatkar brengt Cohens raadselachtige opkomst en zijn even boeiende val in kaart, waarin SAC Capital het onderwerp werd van een groot FBI-onderzoek. Bestaan ​​deze grijze gebieden nog steeds in Wall Street, en welke impact heeft dit op de rijkdom en macht van degenen binnen zijn muren? Dit zijn enkele van de vele vragen die het boek stelt.

3. Arme Charlie’s Almanack: The Wit and Wisdom of Charles T. Munger, uitgebreide derde editie door Peter D. Kaufman

Vind het op Amazon>> Arme Charlie's Almanack: The Wit and Wisdom of Charles T. Munger

Met een nettowaarde van 2018 die Forbes onlangs op $ 1,65 miljard schatte, is Charles Munger zeker niet arm. De beroemde zakenpartner van Warren Buffett is gebouwd met de arme Richard’s Almanack van Ben Franklin in gedachten en toont zijn humor en inzicht in deze verzameling lezingen, lezingen en publiek commentaar.

Samengesteld met de volledige aanmoediging van Munger en Buffett, geeft dit boek ongekende toegang tot de geest en de wereld van Munger – zijn bedrijf, investeringen en leven op Wall Street. Het is niet alleen een geweldige zomerlezing, maar ook een inspirerende.

Mensen houden ook van: Charlie Munger: The Pragmatic Investor Who Knows How to Create Wealth

4. Buffett: The Making of an American Capitalist door Roger Lowenstein

Vind het op Amazon>> Buffett: The Making of an American Capitalist door Roger Lowenstein

Het resultaat van drie jaar toegang tot Buffett’s familie, zaken en vrienden, Lowenstein presenteert ons een uniek verslag van het leven van een van ‘s werelds investeringsreuzen..

Deze biografie is even beroemd om zijn briljante investeringen als om zijn verrassend bescheiden levensstijl en biedt een insider-verslag van hoe hij zijn imperium van $ 10 miljard heeft opgebouwd, evenals zijn gedachten over rijkdom en de investeringswereld die u ongetwijfeld zullen inspireren..

5. Eenrichtingszakken: The Book of Books on Wall Street Speculation door Don Guyon

Vind het op Amazon>> One-Way Pockets Books on Wall Street Speculation door Don Guyon

Een andere klassieke must-read voor investeerders, Don Guyon neemt een diepgaande blik op de mechanica van Wall Street-speculatie door te onderzoeken hoe de beste van de beste slagen en gedijen.

Guyon (een pseudoniem), een insider bij een makelaardijbedrijf, kijkt naar verschillende actieve handelaren binnen zijn eigen bedrijf om hun tactieken en advies te achterhalen voor succes in de onstabiele wereld van speculatie.

Onder dit advies bespreekt Guyon hoe te kopen op de weg naar beneden, hoe trends te bepalen, het juiste gebruik van stoporders en vele andere investeringsproblemen..

Zie ook: Tips van experts: hoe u slim kunt investeren van £ 50 tot £ 50K

6. The Man Who Knew: The Life & Times of Alan Greenspan door Sebastian Mallaby

Vind het op Amazon>> The Man Who Knew: The Life & amp; Times of Alan Greenspan door Sebastian Mallaby

Nog een biografie van een andere economische legende, dit boek onderzoekt de erfenis van een van Amerika’s meest complexe financiers.

Als zondebok voor de financiële crash van 2008, kwam het grote succes van Alan Greenspan toen zijn datastudies aantoonden dat de oordelen van een gelddrukkende centrale bank zouden kunnen helpen om de economie te versterken. Dit stond in contrast met zijn volledige pleidooi voor de goudstandaard en betekende uiteindelijk dat hij de schuld kreeg van de financiële crisis, ondanks het feit dat hij anderen had gewaarschuwd voor overhaaste uitgaven op de markt..

Dit grondig onderzochte en weloverwogen stuk, winnaar van FT en McKinsey Business Book of the Year, brengt het leven en de tijden van Greenspan in kaart en biedt een alternatieve kijk op zijn werk.

7. Het leven is wat je ervan maakt: vind je eigen weg naar vervulling door Peter Buffett

Vind het op Amazon>> Het leven is wat je ervan maakt: vind je eigen weg naar vervulling door Peter Buffett

Peter Buffett, zoon van miljardair Warren, stapt uit de schaduw van het succes van zijn vader om het rijkste deel van zijn erfenis te beschouwen: de waarden die zijn familie hem bijbracht.

Buffett, een componist, muzikant en filantroop op zich, geeft inzicht in zijn gezinsleven en onderzoekt de ethiek die hem tijdens zijn vormingsjaren werd gegeven, in tegenstelling tot de bredere maatschappelijke ethiek die rijkdom prijst in plaats van werk..

In zijn persoonlijke reflecties over de betekenis van het leven en de ware betekenis ervan, onthult Buffett de geheimen van zijn succes en levert hij een zeer persoonlijke, boeiende lezing..

Mis het niet: The Rise of Cryptocurrency: Do We Need Banks?

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me