Najboljše platforme za trgovanje z bitkoini 2021

Prodajna programska oprema in Bitcoin platforme, ki se uporabljajo za trgovanje na trgu kriptovalut, obstajajo že nekaj časa. Ta vrsta tehnologije je omogočila vlagateljem po vsem svetu, da si pridobijo finančno svobodo ali povečajo pasivni dohodek.

Zavedamo se, da lahko obstajajo dvomi glede Bitcoin platform in programske opreme za samodejno trgovanje. Odločili smo se, da pripravimo nekaj koristnih informacij, da odgovorimo na nekatera vaša najbolj pereča vprašanja..

Kaj je platforma za trgovanje z bitkoini?

Platforma za trgovanje z bitkoini je avtomatiziran sistem trgovanja, ki ga poganjajo zapleteni algoritmi in umetna inteligenca, ki vam pomagajo pri trgovanju s kriptovalutami na podlagi tržnih trendov in podatkov. Robotski algoritem Bitcoin je sposoben skenirati trge, brati signale, pridobivati ​​podatke in analizirati podatke za donosne trgovinske odločitve. Bitcoin sistem je veliko bolj učinkovit in produktiven kot ročno trgovanje s človekom. Algoritmi odpravljajo dejavnik človeške napake in lahko v rekordnem času pregledajo trge in informacije. Bitcoin platforme se osredotočajo na nakup in prodajo signalov na trgu. To je tisto, kar omogoča vodilnim trgovalnim sistemom, da so sekunde pred trgom in ustvarjajo večji dobiček kot njihovi konkurenti.

Prednosti in slabosti uporabe Bitcoin sistemov

Vsaka tehnologija ali programska oprema ima vedno prednosti in slabosti. Razumevanje obeh je bistvenega pomena za čim večjo uporabo orodja, ki ga uporabljate. Našteli smo nekaj prednosti in slabosti uporabe Bitcoin platform.

Prednosti Slabosti
✔️ Bitcoin platforme so bolj produktivne, natančne in učinkovite kot ljudje, saj lahko v nekaj sekundah skenirajo, izvlečejo in analizirajo velike vzorce podatkov. ❌ Bitcoin platforme imajo svoja tveganja. Obljublja lahko visok dobiček pri vsaki sklenjeni trgovini niti 100-odstotno natančnost pri vsaki trgovini.
✔️ Bitcoin platforme ne urejajo njihova čustva. Odločajo se na podlagi logike in razuma, vgrajenega v njihov algoritem. To pojasnjuje, zakaj so njihove stopnje natančnosti tako visoke, saj nekateri trgovinski sistemi poročajo o uspešnosti 99,4%. ❌ Ti trgovinski sistemi so lahko zapleteni za razumevanje in sprva morda zahtevajo nekaj napotkov.
✔️ Bitcoin platforme so veliko hitrejše od ročnega trgovanja. Njihov algoritem deluje v nekaj sekundah, kjer je ročno trgovanje lahko dolgotrajen zapleten postopek, zlasti za nove trgovce. Market Trg kriptovalut ni urejen in izredno nestanoviten. Zato je vse bolj pomembno, da novi uporabniki pred naložbo opravijo domače naloge.

Najboljše platforme za trgovanje za leto 2021

Danes deluje na tone Bitcoin platform in trgovskih sistemov. Te platforme je enostavno najti v spletu z enostavnim iskanjem. Čeprav je koncept teh platform upravičen, niso preverjene vse platforme. Nekateri med njimi delujejo kot prevare in s tem prevarajo nove vlagatelje, da izgubijo velike vsote denarja. Opravili smo raziskave in preizkusili različne bitcoin platforme.

Odločili smo se, da naštejemo tri najboljše možnosti za trgovanje s kriptovalutami:

Bitcoin Digital

Bitcoin Digital je aplikacija za trgovanje z bitcoini, ustvarjena za trgovanje na podlagi trendov na trgu kriptovalut. Trg s kriptovalutami je lahko težko krmariti, zlasti za vlagatelje prvič, trg pa je zelo nestanoviten. Bitcoin Digital je poročal o visoki stopnji uspešnosti 89% za nove uporabnike. Številna poročila trdijo, da lahko Bitcoin Digital pomaga uporabnikom pri vsakodnevnem ustvarjanju tisoč dolarjev.

Bitcoin era

bitcoin era

Bitcoin Era je napredna tehnologija trgovanja, ki omogoča avtomatizirano trgovanje z bitcoini, pa tudi z drugimi uglednimi kriptovalutami. Ta tehnologija trgovanja uporablja statistične algoritme za primerjavo velike količine zgodovinskih in svežih podatkov. Nato te podatke uporabi na obstoječem trgu kriptovalut s pomočjo tržnih trendov za napovedovanje donosnih poslov.

Bitcoin Evolution

bitcoin evolution estafa

Bitcoin Evolution je napreden sistem trgovanja, ki je zasnovan za trgovanje z bitcoini in drugimi kriptovalutami z uporabo inteligentnih algoritmov, ki vam zagotavljajo visoke donose. Znano je, da je ta programska oprema za avtomatizirano trgovanje ena najhitrejših, natančnih in najbolj uglednih trgovskih aplikacij za bitcoin. Sistemi, ki se uporabljajo za trgovanje z bitcoini, so intuitivni in skrajšajo čas transakcije. Kaj bi trajalo nekaj minut, da to storite ročno, ta programska oprema za trgovanje stori v nekaj sekundah.

Najboljše priporočene Bitcoin platforme

Bitcoin trgovec Bitcoin Evolution Bitcoin Loophole
Bitcoin dobiček Kripto trgovec Bitcoin era
Bitcoin življenjski slog Bitcoin Circuit Bitcoin Rush
Bitcoin koda Crypto Superstar Bitcoin Up
Bitcoin Superstar Bitcoin milijarder

Kako narediti svojo prvo trgovino z uporabo platforme za trgovanje z bitcoini

Nastavitev računa s katerim koli Bitcoin Robotom ali sistemom trgovanja je hitra in enostavna. V tem primeru bomo za primer uporabili bitcoin digital.

1. Registracija

Prvi korak k odprtju novega računa vključuje registracijo. Registrirate se lahko prek CoinInsider, tako da v našem zgornjem meniju poiščete sistem trgovanja in izpolnite obrazec, kot je spodnji, tako da dobite namenskega osebnega posrednika, ki vas bo vodil skozi postopek prijave. Namesto tega morate izpolniti obrazec na uradni spletni strani, ki bo zahteval nekaj osnovnih podatkov, kot so imena in priimki, e-poštni naslov in kontaktni podatki. Za uspešno preverjanje je pomembno, da uporabnik te podatke vnese čim natančneje.

2. Preverjanje

Po opravljeni registraciji se začne obvezen postopek preverjanja. Za preverjanje je potreben e-poštni naslov ali kontaktni podatki, navedeni v obrazcu za registracijo. Ko je račun preverjen, bo uporabnik lahko prešel na naslednji korak.

3. Depozit

Najnižji minimalni polog za Bitcoin Robot je 250 GBP / 250 EUR. Ta vloga je vaša začetna kapitalska naložba. Večina sistemov za trgovanje z bitcoini uporablja regulirane posrednike. Dolgovani depozit bo izplačan posrednikom, nato pa vam bodo svetovali nadaljnje korake.

4. Trgovina v živo

Ko je depozit opravljen, se trgovanje v živo lahko začne. Posrednik, dodeljen uporabniku, bo dal priporočila in mu pomagal pri konfiguraciji njegovih nastavitev, aktiviranju funkcije stop-loss in kako čim bolj optimalno zaključiti svoj račun, preden začne trgovati v živo. Večina trgovskih sistemov bo uporabniku pred začetkom trgovanja v živo zagotovila funkcijo predstavitvenega računa, da se bo lahko seznanil s platformo in njenim delovanjem. V tem primeru bo posrednik uporabniku pomagal tudi pri krmarjenju po platformi.

Kako uspešno trgovati z aplikacijo Bitcoin

Podpisovanje in izvajanje poslov na Bitcoin Application je dokaj enostaven postopek. Za namen te ponazoritve se bomo kot primer osredotočili na Bitcoin Digital.

Bitcoin Digital je sistem za trgovanje z bitcoini, ki naj bi pomagal novim uporabnikom, z malo ali nič formalnih izkušenj s trgovanjem, ki bi prineslo velike donose od njihove naložbe. Ta sistem trgovanja se zanaša na inteligentne računalniške algoritme za analizo in skeniranje trgov kriptovalut in pametne trgovinske odločitve v imenu uporabnika. Trgovinski sistem naj bi imel več kot 90-odstotno uspešnost, kar velja za enega najvišjih v panogi. Čeprav je sistem trgovanja avtomatiziran, priporočamo, da trgovci dnevno porabijo vsaj 20 minut na svojem računu.

Tukaj je korak za korakom razčlenjen način delovanja sistema Bitcoin:

 • Računalniški algoritmi

Računalniški algoritem analizira podatke s trga kriptovalut, da bi ugotovil donosne trgovinske odločitve. Analiza se zgodi v samo nekaj sekundah, da se prepričate, da se trguje, preden se trgi spremenijo. Ta inteligentni algoritem omogoča uporabniku, da vidi logiko vsakega poslovnega izida, ki bi ga lahko imel.

 • Analiza trga

Dober trgovalni robot bo lahko zajemal dragocene informacije, kot so najnovejše novice, in sklepal posle, ki bodo upoštevali te dejavnike. Ko uporabnik zasluži dobiček, je mogoče videti logiko v ozadju, saj lahko algoritmi prikažejo analizirane podatke in kaj je privedlo do odločitve o naložbi. Analiza trga se zgodi hitro in v nekaj sekundah se lahko ustvari dobiček. Seveda je ob nestanovitnosti trga lahko ustvarjanje dobička tvegano.

 • Trgovalni signali

Dober Bitcoin Robot bo lahko kopiral strategije trgovanja določenih strokovnjakov in jih izvršil na uporabnikov račun. Ta metoda se pogosto imenuje trgovanje s socialnimi kopijami.

 • Umetna inteligenca

Umetna inteligenca in strojno učenje sta velik del sistema Bitcoin Robota. Omogoča tudi, da ti sistemi trgovanja sprejemajo natančnejše odločitve kot njihovi konkurenti.

 • Matematične formule

Algoritmi so zelo zapleteni, ker vključujejo matematične formule vnaprej določene strategije. Te matematične formule poganjajo sistem trgovanja in se nenehno izboljšujejo, tako da uporabniku zagotavljajo najboljše posle in najbolj optimalno izkušnjo.

Koliko zaslužite z Bitcoin robotom?

Obstaja veliko platform, ki trdijo, da vlagateljem pomagajo zaslužiti približno 10.000 EUR na dan. Čeprav so nekatere od teh trditev resnične, je pomembno, da vlagatelji vedo, da je trgovanje na trgu kriptovalut tvegano, saj trgi nikoli niso statični in so lahko nestanovitni. Ustvarjanje visokih dobičkov je odvisno tudi od tega, koliko denarja je bilo vloženega na račun. Nekatera priporočila uporabnikov trdijo, da dnevno ustvarjajo velik dobiček, drugi pa poročajo, da so ob prvem poskusu utrpeli izgubo. Zato je pomembno, da uporabniki naredijo domačo nalogo o tej vrsti naložbe.

Ali so Bitcoin platforme zakonite?

Da. Številni novi uporabniki dnevno zaslužijo bitcoin z uporabo Bitcoin platform in z njimi povezanih trgovinskih sistemov.

 • Ta aplikacija za trgovanje ima visoko stopnjo uspešnosti, zlasti za nove uporabnike.
 • Večje je tveganje, večje so koristi: kriptovaluta je nestanovitna, kar pomeni, da je tudi več tveganj vpletenih.
 • Bitcoin Platforms novim uporabnikom ponuja brezplačen predstavitveni račun, ki ga lahko preizkusijo pred izvajanjem kakršnih koli poslov v živo.

Kaj je programska oprema za samodejno trgovanje & V čem se razlikuje od aplikacije za trgovanje z bitcoini?

Programska oprema za samodejno trgovanje se nanaša na programsko opremo za trgovanje, ki jo običajno uporabljajo izkušeni vlagatelji za analizo preteklih podatkov o cenah in trendov ter oceno, kako so ti trendi povezani s trenutno ceno instrumenta. V spletu obstajajo različni sistemi za samodejno trgovanje, ki vključujejo funkcijo kopiranja, pri čemer se trgovanja oziroma strategije trgovanja podvajajo od donosnih vlagateljev. Programska oprema za trgovanje lahko tudi uporabi avtonomno analizo, ki jo na splošno podpirata umetna inteligenca in strojno učenje, za prepoznavanje donosnih trgovinskih priložnosti.

Nekateri trgovinski sistemi, kot so Bitcoin platforme, lahko skenirajo kripto trg in izluščijo določene trende, nato pa vlagatelju predstavijo najbolj donosne posle. Pomembno je omeniti, da so tako Bitcoin platforme kot sistemi za samodejno trgovanje v korist uporabnikom in jim lahko pomagajo do velike uspešnosti.

Najboljši posredniki za trgovanje z bitkoini leta 2020

Spodaj smo našteli priporočene ponudnike programske opreme za trgovanje:

1. eToro

eToro je znani fintech posrednik za socialno trgovanje. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007 s sedežem v Izraelu. Poročajo, da je eToro eno največjih svetovnih družb za trgovanje z družbami in naložb na svetu. eToro ima na milijone strank v več kot 140 državah. Sprva je bil eToro grafično intenzivna forex platforma, ki je zdaj vključila orodja za kripto trgovanje. Stranke, ki niso v ZDA, lahko na različnih borzah trgujejo z dodatnimi razredi sredstev, kot so CFD-ji in delnice. Platforma je vetrič za vlagatelje, ki imajo osnovno znanje o trgovanju s kriptovalutami.

Po vsem svetu obstaja veliko posrednikov za CFD in številne platforme za trgovanje z bitkoini, vendar je eToro ena redkih platform, ki je opremljena za obe storitvi, njeni izdelki pa so dobro zasnovani in inteligentni. Številni trgovci so pohvalili njegovo uporabniku prijazno platformo in mobilno aplikacijo. eToro je najbolj znan po raznolikosti funkcij socialnega trgovanja, zaradi česar je praksa vlaganja tako koristne izkušnje za stranke na vseh ravneh. Platforma ponuja tudi številne vrste varnosti in premoženja, zdaj pa omogoča tudi trgovanje s kriptovalutami. Stranke lahko na eToro trgujejo z bitcoini s kriptovalutami in drugimi zalogami kriptovalut.

2. 24opcija

24Option upravlja Rodeler Limited, ciprsko investicijsko podjetje. Novim trgovcem ponuja uporabniku prijazno platformo, ki je namenjena hitri in enostavni izkušnji trgovanja ter mobilno aplikacijo za trgovanje. Novi trgovci lahko izbirajo med več vrstami trgovanja in sredstvi. Dobiček se bo razlikoval glede na uspešnost osnovnega premoženja, vendar ima platforma zelo nizke razpone v primerjavi s svojimi konkurenti. Trgovci bodo lahko na seznamu ali z iskanjem po razredu ali kategoriji v spustnem meniju izbrali osnovno sredstvo, s katerim želijo trgovati. Trgovsko okno bo vedno vidno, tik ob seznamu in se bo posodobilo takoj, ko bo izbrano drugo osnovno sredstvo ali delnica.

24Option trgovcem ponuja inovativno, popolnoma spletno platformo, ki vlagateljem nudi orodja, potrebna za uspešno trgovanje s CFD-ji in drugimi sredstvi. Spletno mesto je uporabniku prijazno, intuitivno in enostavno razumljivo. Od ustanovitve podjetja 24Option so spletno mesto nadgradili in preoblikovali, da so novi in ​​izkušeni trgovci imeli optimalno izkušnjo. Povečalo se je tudi število osnovnih sredstev. MT4 je na voljo trgovcem, ki so z njim zadovoljni. To je tudi najlažji način za dostop do vseh kazalnikov in orodij, bodisi standardnih bodisi po meri. Poročali so, da je 24Option uradni partner nogometnega kluba Juventus. To prispeva k verodostojnosti in profilu platforme. 24Option trgovcem ponuja odlične storitve za stranke 24 ur na dan. Vse, kar morajo novi trgovci storiti, je zbrati svoj minimalni depozit, da začnete uporabljati funkcijo predstavitve ali računa v živo.

3. EuropeFX

EuropeFX je posrednik za Forex in CFD s sedežem na Cipru. Kot smo že omenili, posrednik deluje od leta 2013. Poročajo, da je podjetje doseglo velike uspehe, čeprav velja za relativno novo na trgu. EuropeFX strankam ponuja inovativna orodja za trgovanje, kot so platforma MetaTrader4, HTML5 Webtrader in EuroTrader 2.0. Posrednik podpira tudi socialno trgovanje prek Mirror Trader in avtomatizirano trgovanje prek RoboX. EuropeFX ponuja trgovcem več kot 300 predmetov trgovanja in izpostavljenost različnim trgom. Posrednik ima tudi drugo pisarno v Nemčiji.

Poročali so, da je EuropeFX v lasti MAXIFLEX LTD, ki je ciprsko investicijsko podjetje, ki ga je pooblastila CySEC, ciprska komisija za vrednostne papirje in borzo. To pomeni, da je posrednik skladen z direktivo EU o finančnih instrumentih 2014 / 65EU ali MiFID II in peto direktivo EU o pranju denarja.

Top Crypto CFD posredniki

24opcija eToro Plus500
FXTB 101 Vlaganje EuropeFX
FXVC Alvexo UFX
Trgovina360 Exness

Kako odpreti račun pri Bitcoin posredniku

1. Prijavite se

Odpiranje računa s programsko opremo za samodejno trgovanje je hitro in enostavno. Vse, kar mora narediti nova stranka, je, da obišče njihovo spletno mesto, kjer bo od nje zahteval podatke, kot so ime, priimek in e-poštni naslov, nato pa bo napredoval v varno geslo in uporabniško ime. E-poštno sporočilo bo poslano strankam na naslov in po potrditvi bo nova stranka lahko povezala svoje račune s Facebook stranjo ali Google računom, tako da bo prijava potekala brez težav.

2. KYC & Preverjanje računa

Preverjanje je obvezen postopek. Stranko ščiti pred goljufijami in prevaranti. Preverjanje poteka ob prijavi. Navesti boste morali nekaj osebnih podatkov. Preverjanje bo trajalo pet do pet dni. Šele po potrditvi računa bo potrebno položiti varščino. Pred preverjanjem je na voljo funkcija predstavitvenega računa. To omogoča novim strankam, da se seznanijo s platformo.

3. Depozitna sredstva

Ena najpomembnejših lastnosti programske opreme za samodejno trgovanje je, da platforma sprejema več načinov plačila. Ko so stranke preverjene, lahko položijo do 2000 € pravega denarja, odgovorijo na nekaj preprostih vprašanj ali predložijo državno izkaznico in dokazilo o prebivališču za višje vloge. Stranke lahko še vedno položijo 250 GBP / 250 EUR, ne da bi preverili svoj račun, vendar dvigov ne bodo mogli izvesti, dokler ne bodo preverjeni.

4. Začnite kupovati kriptovalute

Ko je nova stranka položila depozit, lahko začne s trgovanjem s klikom na gumb „Tržišča“ na programski platformi za samodejno trgovanje. Tam bodo videli vse razpoložljive vrednostne papirje, Forex in kripto trge. Stranke bodo lahko z različnimi orodji za socialno trgovanje iskale tudi določena sredstva ali kopirale druge trgovce. Najbolj dostopni trgi bodo prikazani na nadzornem seznamu. Ko stranka izbere sredstvo za trgovanje, mora klikniti nanj in izbrati vrsto naročila »Market«, »Limit« ali »Stop-loss«. Tržna naročila se bodo prodajala za tisto ceno, ki je trenutno na voljo, omejena naročila bodo strankam omogočila, da počakajo na določeno ceno, stop-Loss naročila pa bodo likvidirana, če cena pade na določeno raven.

5. Prodaja svoje kriptovalute

Uporabniki lahko kadar koli prodajo svoja delovna mesta. Če je stranka zavzela »Kratek položaj«, bo zaslužila, če sredstvo pade pod spodnjo mejo razmika. Stranke lahko dvignejo katero koli stanje 50 EUR ali več.

Kako najti najboljšo programsko opremo za samodejno trgovanje

Pregledali smo številne različne programske platforme za samodejno trgovanje na trgu in skrbno preučili vsako od njih, saj deluje veliko prevar in goljufivih spletnih mest. Našteli smo nekaj dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri oceni, ali je ponudnik programske opreme za avtomatizirano trgovanje verodostojen ali ne.

 • Polavtomatsko ali popolnoma avtomatizirano: Pomembno je pravilno oceniti, kako programska oprema za trgovanje dejansko deluje. Nekatere platforme ročno raziskujejo in analizirajo trge, druge pa uporabljajo algoritme za samodejno skeniranje trgov.
 • Potrdite rezultate: poleg operacijskega sistema programske opreme morajo novi uporabniki zagotoviti, da bodo lahko potrdili rezultate, ki jih zahteva ponudnik.
 • Minimalne vloge in provizije: Nov trgovec se mora prepričati, da razume, kateri depozit je potreben in katere druge pristojbine so vključene v programsko opremo. Ta znesek se lahko razlikuje, odvisno od tega, katero programsko opremo izbere trgovec.
 • Možnosti pologa: novi trgovci se morajo prepričati, ali programska oprema ustreza njihovemu prednostnemu načinu plačila in kako dolgo lahko trajajo transakcije, preden programska oprema začne delovati.
 • Razredi sredstev: novi trgovci se morajo prepričati, s katerimi razredi sredstev lahko trgujejo z uporabo programske opreme. Nekatera programska oprema omogoča različne različne razrede sredstev, druga pa so morda bolj omejujoča.

Ali je katera znana osebnost podprla bitcoin platforme?

Po spletu krožijo oglasi, ki številne svetovno znane zvezdnike povezujejo z bitcoini in bitcoin sistemi. Celeb, ki potrjuje karkoli, ustvarja zanimanje za ta izdelek, zato bi bilo v prid platformam, če bi ga podprl ugleden lik. Napisali smo veliko člankov o zvezdnikih, povezanih z bitcoin sistemi, da bi ugotovili, katere znane osebnosti dejansko podpirajo bitcoin platforme in katere so samo govorice ali lažno oglaševanje. Preberite naše članke tukaj: Znane osebnosti, povezane z Bitcoin Systems

Naš zaključek

Pomembno je opozoriti, da obstaja kakršen koli sistem bitcoinov ali trgovalni sistem. Tveganje morda ni veliko, če pa ga naredite nepravilno, obstaja možnost, da novi uporabniki izgubijo naložbo. Dnevno trgovanje se razlikuje od dolgoročnih naložb, saj vključuje hiter vstop in izstop iz trgovalnih pozicij, kar trgovcem omogoča, da izkoristijo velike dobičke in velike izgube.

Bitcoin platforme in platforme za trgovanje novim uporabnikom ponujajo priložnost, da ustvarijo precejšnjo količino bogastva ali pasivnega dohodka. Priporočamo, da novi trgovci trgujejo z zneskom, vzetem iz njihovega pasivnega dohodka. Kot splošno pravilo priporočamo, da trgovci ne smejo vzeti več kot 10% svojega portfelja za vlaganje v tako imenovane špekulativne naložbe. Če začnemo z majhnimi in postopoma vlagati večje zneske, ni škode. Novi trgovci se morajo prepričati, da na svojih računih opravijo dovolj skrbnega pregleda, preden začnejo vlagati.

Pogosta vprašanja

 • Kaj so Bitcoin platforme?

Bitcoin Platforms je trgovalni sistem, programiran za prepoznavanje priložnosti trga kriptovalut za uporabnike, ki jih zanima začetek trgovanja.

 • Ali je donosno vlagati v Bitcoin platforme?

Obstajajo vlagatelji, ki trdijo, da imajo zaslužek več kot 5000 EUR na dan. Vendar pa morajo uporabniki vložiti velike vsote denarja, da zaslužijo takšne donose. Novim uporabnikom svetujemo, naj začnejo z minimalnim pologom v višini 250 EUR in od tam povečajo svoj dobiček.

 • Kako deluje aplikacija za trgovanje?

Trgovinske platforme delujejo z uporabo inteligentnega algoritma. Skenirajo in analizirajo ogromne količine podatkov, da bi našli kriptovalute po zelo nizkih cenah. Te kriptovalute nato kasneje kupimo in prodamo po višji ceni.

 • Ali so moji podatki varni z Bitcoin platformami?

Večina Bitcoin platform uporablja potrdilo SSL, ki je spletni varnostni protokol, ki šifrira zaupne podatke na spletnem mestu.

 • Kako programska oprema za samodejno trgovanje zasluži?

programska oprema za samodejno trgovanje strankam zaračuna provizijo za uporabo svojih storitev kot sredstvo za zaslužek.

 • Ali lahko programska oprema za samodejno trgovanje vodi moj IRA ali drug račun za upokojitev?

Žal ne. Programska oprema za samodejno trgovanje ni družba za upokojevanje in v zvezi s tem nanjo ne bi smeli razmišljati. Platforma sicer ponuja funkcije socialnega trgovanja, vendar tega ne gre zamenjati z avtomatiziranimi investicijskimi storitvami.

 • Ali lahko s svojim pametnim telefonom dostopam do računa programske opreme za samodejno trgovanje?

Ja lahko. Z eToro imate en račun, ki je dostopen prek različnih vrst aplikacij, vključno z aplikacijo eToro za Iphone.

 • Koliko denarja naj položim, ko začnem?

Priporočamo, da začnete z najmanjšim minimumom. Večina programske opreme za samodejno trgovanje zahteva najmanj 250 GBP / 250 EUR. To je verjetno dobro polog za večino uporabnikov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me