Bitcoin overzetten van Coinbase naar Kraken

Denk je dat je er klaar voor bent om je crypto-ervaring een stap verder te brengen? We zijn verheugd u te kunnen laten weten dat we vandaag 5 eenvoudige stappen bespreken voor het overzetten van Bitcoin van Coinbase naar Kraken (de beste en gemakkelijkste manier is dat).

Kraken is een van de “grootste en slechtste” onder de cryptocurrency-uitwisselingen en het is waarschijnlijk de voorkeurskeuze voor diegenen die Bitcoins en Ethers willen verhandelen om andere altcoins zoals Ripple, EOS, enzovoort te kopen. Het is ook een van de veiligste en veiligste beurzen om digitale valuta te kopen en te verhandelen. 

Coinbase is een van de meest populaire crypto-uitwisselingen en het go-to-platform voor nieuwkomers. Beginnen met Bitcoin kan een gewaagde taak zijn, maar Coinbase heeft zichzelf keer op keer bewezen als een betrouwbaar platform voor beginners.

Met dat in gedachten, als een vrij nieuwe gebruiker eenmaal klaar is om andere platforms te proberen, kan hij wat problemen ondervinden bij het overzetten van de Coinbase-interface naar verschillende exchanges of wallets. Elk handelsplatform is heel anders en het overstappen van Coinbase – wat een vrij eenvoudig platform is – naar Kraken kan ontmoedigend zijn. We zijn hier om u op weg te helpen, laten we er meteen in duiken!

De uitdaging: de interface van Kraken

Laten we beginnen met het voor de hand liggende aan te pakken: de interface van Kraken. Dit is altijd een “hot topic”, aangezien de interface van Kraken populair is omdat hij NIET zo gebruiksvriendelijk is als consumenten zouden willen..

Kraken staat bekend als niet duur en heeft veel actieve gebruikers. De transferkosten van Kraken behoren tot de beste in de branche in vergelijking met andere beurzen. Desalniettemin kan Kraken u een slechte dag bezorgen als het gaat om cryptohandel. U kunt wat problemen tegenkomen als u eenmaal klaar bent om in eerste instantie cryptocurrencies uit uw portemonnee te storten op Coinbase of zelfs andere beurzen. 

Na het lezen van deze gids kunt u op een ongecompliceerde manier Bitcoin van Coinbase naar Kraken verzenden.

Bitcoin overzetten van Coinbase naar Kraken (Van een Coinbase-account)

Zit er gewoon wat Bitcoin in uw Coinbase-portemonnee? De volgende stappen zijn heel eenvoudig te volgen en we hopen dat dit je helpt een transfermaster te zijn als het gaat om het verzenden van Bitcoin van Coinbase naar Kraken-platform.

 1. Inloggen Coinbase en klik op de dashboardbalk op ‘Accounts’.

  Bitcoin overzetten van Coinbase naar Kraken

OPMERKING: op mobiele accounts wordt dit weergegeven in de onderste balk, precies naast ‘Startmenu’.

coinbase naar kraken

      2) Selecteer de cryptocurrency die u vanuit uw portemonnee wilt verzenden.

stuur Bitcoin van Coinbase naar Kraken

      3) Deze stap is een beetje uitdagender. Laten we, om u de beste begeleiding te bieden, eens kijken naar de volgende opsommingstekens:

 • Voer het adres in dat is gevonden in uw Kraken-account. 

       NOTITIE: Als je niet weet waar dit adres is, ga dan naar je Kraken-account en tik op ‘Financiering’ in de rechterbovenhoek naast de optie ‘Handelen’.

De transferkosten van Kraken

 • Houd er rekening mee dat als u zich in de mobiele weergave bevindt, u op het papieren vliegtuigpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm moet tikken en vervolgens het bedrag kunt toevoegen dat u wilt verzenden. U verzendt niets totdat u uw Kraken-adres voor de aanbetaling heeft ingevoerd. Tik nogmaals om te bevestigen.

Daarna moet u uw Kraken-stortingsadres opgeven.

 • Het eerste gedeelte dat in het oog springt wanneer u begint met het invullen van het overdrachtsverzoek op Coinbase, is het ontvangers- / bestemmingsvak. Wanneer u hier aankomt, weet dan dat dit de plaats is waar u uw portefeuilleadres moet opgeven en invoeren, waar u uw Bitcoin van Coinbase zult ontvangen. 
 • Selecteer vervolgens de cryptocurrency die u wilt storten in het zijmenu dat u aan de linkerkant van het scherm kunt vinden.

  coinbase naar kraken

 • Zodra dat is geselecteerd, klikt of tikt u op ‘Nieuw adres genereren’, zodat u het ‘Deposito-adres’ kunt krijgen.

  hoe je een Kraken-account kunt financieren

    Niet te ingewikkeld, toch? Laten we doorgaan!

     4) Geweldig! Voor deze volgende fase typen of voeren we het adres in dat zojuist is gegenereerd. Zoek dat gedeelte net onder ‘Ontvanger’ in je Coinbase-menu. Dan kiest u het bedrag dat u wilt overmaken.

NOTITIE: Als u zich in uw mobiel bevindt, voegt u het adres toe en tikt u op verzenden. Dat zou het voor jou zijn op mobiel!

    5) En als laatste, maar zeker niet de minste, klik op “Doorgaan”

      Zorg ervoor dat u alle details van de transactie dubbel controleert en als al die details er goed uitzien, bevestigt u de overdracht.

extra notities

We hopen dat dit u helpt om geen problemen te ondervinden bij het uitvoeren van dit proces, zodat u het eenvoudig, nuttig en snel kunt vinden! 

Op dit punt wordt uw cryptocurrency normaal overgebracht van uw Coinbase naar uw Kraken-account, maar houd eerst de volgende feiten in gedachten:

Wees geduldig! Geef 30-45 minuten, of misschien een beetje meer, de tijd om de transactie te voltooien. De hoeveelheid cryptocurrency is iets om rekening mee te houden.

Voel je vrij om zowel je Kraken- als Coinbase-accounts te controleren op transacties en zorg ervoor dat de overdracht succesvol is verlopen. 

Dus alsjeblieft, dit is hoe je Bitcoin zonder al te veel gedoe van Coinbase naar Kraken kunt overbrengen!

Hoe lang duurt het om Bitcoin vanuit Coinbase te verzenden?

We weten dat u er de voorkeur aan geeft dat dit soort transacties zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.

Voor ons is het ook belangrijk om u te laten weten wat u kunt verwachten elke keer dat u geld moet verzenden of overboeken tussen wisselplatforms.

Ten eerste duurt de overdracht normaal gesproken twee, drie minuten en is het heel gemakkelijk uit te voeren. In de meeste gevallen kunt u uw geld binnen een paar minuten nadat u het hebt verzonden of enkele uren na uw overboeking verwachten en in uw portemonnee zien, hoewel dit normaal gesproken een heel snel proces is..

De snelheid van het proces is afhankelijk van de netwerken. Houd er ook rekening mee dat deze transacties worden geverifieerd door mijnwerkers. Nogmaals, de snelheid waarmee dit allemaal wordt uitgevoerd, is sterk afhankelijk van het netwerk. 

Gevolgtrekking

Kon u delen en overdragen met de geboden stappen? We horen graag van u en uw ervaringen na het lezen van deze richtlijn. Houd rekening met de bovenstaande opmerkingen en aanbevelingen, let vooral op het bestemmingsadres en waar u het kunt vinden. Controleer ook altijd de succesvolle overdracht naar uw Kraken-account.

Voor iedereen die zich afvraagt ​​hoe hij een Kraken-account kan financieren, is dit een zekere manier om dit te doen!

Vond u dit nuttig? Laat het ons weten in de comments!

Tot ziens!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me