Bityard Review: het beste handelsplatform voor nieuwe contracten?

De handel in cryptocurrency bestaat al een tijdje en midden in de wereldwijde COVID-19-pandemie zijn veel mensen het gaan verkennen als een manier om thuis wat extra geld te verdienen. Maar het verhandelen van crypto-tokens is niet de enige manier van handelen die u kunt doen. Sinds slimme contracten debuteerden op de Ethereum-blockchain, is Contracts Trading ook een mogelijkheid. Sites zoals BitMex en Bybit bieden uitstekende platforms waar ervaren handelaren kunnen deelnemen aan contracthandel. Maar deze platforms hebben functies en interfaces die beginnende handelaren kunnen overweldigen. Voer Bityard in; een service gericht op het bieden van een eenvoudig, beginnersvriendelijk platform voor contracthandel. Lees verder voor een uitgebreid Bityard herziening van de belangrijkste kenmerken.

Wat is Bityard?

Bityard werd in 2019 in Singapore opgericht met het specifieke doel om een ​​gebruiksvriendelijk platform te bieden voor de handel in cryptocurrency-opties, weerspiegeld in hun motto “Complexe contracten – eenvoudige handel”. Andere platforms zoals BitMex of Bybit hebben misschien meer geavanceerde functies, maar ze zijn gericht op ervaren handelaren.

Wat maakt Bityard anders?

Het belangrijkste verschil tussen Bityard en andere Contracts Trading-platforms is eenvoud. Omdat Bityard specifiek gericht is op beginnende handelaren, hebben ze een lange weg afgelegd om een ​​schone, gebruiksvriendelijke interface te bieden die de gebruiker niet zal overweldigen met veel functies en opties.

Laten we eens kijken naar de handelsinterfaces voor BitMex en Bityard …

De interface van BitMex zit vol met opties. Hoewel deze opties gemakkelijk te begrijpen zijn en erg handig voor experts, zal een beginnende handelaar zeker verdwalen in deze gebruikersinterface. En de waarheid is dat de meeste van deze opties niet nodig zijn voor de nieuwe optiehandelaar. De interface van Bityard is daarentegen een stuk eenvoudiger, schoner en gemakkelijker te begrijpen. Begrijp me nu niet verkeerd. Zowel BitMex als Bybit zijn prima handelsplatforms … ze zijn alleen gericht op een ander soort handelaar.

Welke andere voordelen biedt Bityard?

Eenvoud en gebruiksgemak zijn misschien wel een groot deel van de aantrekkingskracht van Bityard, maar het is verre van het enige voordeel. Er is ook:

  • Regulatie: dit is een groot verschil met andere handelsplatforms voor contracten. Bityard voldoet aan verschillende regelgevingen en heeft een vergunning onder de ACRA van Singapore, de AUSTRAC van Australië, de MTR van Estland en de MSB van de VS van het Financial Crimes Enforcement Network van het Department of the Treasury.

  • Fiat borgsommen: Op het moment van schrijven is Bityard een van de weinige handelsplatforms voor contracten die stortingen in fiat-valuta accepteert.

  • Meerdere opties voor stortingen met cryptocurrency: Momenteel accepteert Bityard stortingen in zeven verschillende crypto-tokens: USDT (OMNI / TRC20 / ERC20), BTC, ETH, XRP, TRX, Huobi Token, EOS en BYD (Bityard’s native token). Dit is meer dan enig ander handelsplatform voor grote contracten.

  • Ze hebben hun eigen platformmunt: Bityard heeft aangekondigd dat ze binnenkort mijnbouwactiviteiten zullen introduceren die worden beloond met hun eigen BYD-token. Deze munt is op weg naar een ICO en zal op verschillende grote beurzen worden vermeld. Het potentieel voor BYD zou kunnen overeenkomen met het BNB-token van Binance.

  • Ambassadeur van het merk: Dit is iets waar andere uitwisselingsplatforms niet eens last van hebben. Maar Bityard heeft geïnvesteerd in het hebben van een merkambassadeur in Thais bokskampioen Buakaw Banchamek. U kunt gaan hier om zijn post over samenwerking met Bityard te lezen.

  • Demo-handelsmodus: Dit is een welkome aanvulling op elke handelssite: een manier voor gebruikers om vertrouwd te raken met de functies van het platform voordat ze hun geld investeren.

  • Vergoedingen: Bityard rekent een standaard handelsvergoeding van 0,05% aan voor zowel nemers als makers; lager dan andere concurrerende platforms.

  • Ondersteuning: Tijdens het handelen zult u van tijd tot tijd enkele vragen of twijfels hebben of een of andere vorm van technisch probleem ervaren. Dit is wanneer u contact wilt opnemen met de klantenondersteuning en u wilt zoveel mogelijk opties, zodat uw probleem snel kan worden opgelost. Bityard biedt meer ondersteuningsopties dan andere platforms; u kunt hulp krijgen via e-mail, online klantenondersteuning of hun officiële Telegram-groep.

De onderstaande tabel toont een meer gedetailleerde vergelijking tussen Bityard en andere handelsplatforms:

ItemBitMEXBybitDeribitBityard
Hoofdkwartier Seychellen Singapore Panama Singapore
Licentie Licentie voor effectenhandelaren Financial Services Commission MTR AUSTRAC, ACRA, MTR, FinCEN
Transactiekosten 0,075% 0,075% 0,075% 0,05% (de beloning voor mijnbouw kan met nog eens 10% worden afgetrokken)
Fiat aanbetaling? Nee Nee Nee Ja
Ondersteunde stortingsvaluta Slechts 1 (BTC) 5 (BTC, ETH, EOS, XRP, USDT) 2 (BTC, ETH) 7 (BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK)
Minimale marge 1 USDT 5 USDT 0.1 BTC / 1 ETH 5,00 USDT
Aantal activa-opties 8 4 2 10
Demonstratie modus Ja Ja Ja Ja
Gedwongen liquidatie? Ja Nee Nee Nee
Max. Hoogte intrekking Geen 10 BTC Geen met KYC 100.000 USDT
KYC? Nee Nee Opnames > 1BTC Nee
Hefboomwerking 1-100x 1-100x 1-100x 10-100x
Klantenservice E-mail, Telegram E-mail, online klant E-mail E-mail, telegram, online klant
Merkambassadeurs Geen Geen Geen Buakaw Banchamek

Conclusie van de Bityard-recensie …

Als u een doorgewinterde expert bent die op zoek is naar geavanceerde functies voor het verhandelen van contracten, zijn er verschillende uitstekende platforms waaruit u kunt kiezen. Maar als u een nieuwe handelaar in contracten bent, of als u gewoon een schone, gebruiksvriendelijke interface wilt, zult u merken dat Bityard ongeëvenaard is in termen van eenvoud. En als deze eenvoud ook gepaard gaat met lagere handelskosten, meer opties in zowel fiat- als cryptocurrency-stortingen en meer opties voor klantenondersteuning, des te beter. Het kiezen van Bityard als een eenvoudig platform voor het verhandelen van contracten is gewoon een no-brainer. Dus als u erover nadenkt om uw eerste stappen in de handel in cryptocurrency-opties te zetten, kijk dan eens naar Bityard.

Veel plezier met handelen, allemaal!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me