Coinigy vs TradingView 2021: vergelijking, beoordelingen en beveiliging van handelsplatforms

Kaartsoftware is de handigste tool die een technisch analist of chartist kan gebruiken. Computers zijn ontworpen om gegevens op te slaan en te berekenen en tegelijkertijd bruikbare interpretaties te bieden in een voor mensen leesbaar en begrijpelijk formaat. Voor de meeste handelaren en investeerders is het in kaart brengen van software lastig. Ze ontgroeien ze snel of bereiken een onoverkomelijk coderingsprobleem vanwege de onderliggende taal die wordt gebruikt. In dit artikel zullen we vergelijken Coinigy versus TradingView om te beslissen welke het beste is voor cryptohandelaren om te gebruiken.

Coinigy VS TradingView-vergelijkingstabel

CoinigyTradingView
Coinigy TradingView
Onze waardering: 5 Onze waardering: 5
Lancering van het bedrijf: 2013 Lancering van het bedrijf: 2011
Bedrijfslocatie: Milwaukee, Wisconsin Bedrijfslocatie: New York, NY
Alexa Rank: 52.321 Alexa Rank: 196
Screener voor cryptovaluta In de maak Screener voor cryptovaluta Ja
Screener op sociale media In de maak Screener op sociale media Ja
Arbitrage bekijkenJa Arbitrage bekijkenNee
Aangepaste scripts Nee Aangepaste scripts Ja
Vergoedingen: Gratis proefperiode van 30 dagen – $ 99,99 per maand Vergoedingen: Gratis – $ 59,95 per maand
Veiligheid: Super goed Veiligheid: Super goed
Vertrouwen in de gemeenschap: Uitstekend Vertrouwen in de gemeenschap: Uitstekend
Klantenservice Uitstekend Klantenservice Uitstekend
Klantenservice: Mooi zo Klantenservice: Mooi zo
Mobiele app: Ja Mobiele app: Ja
Beginner vriendelijk: Ja Beginner vriendelijk: Ja
Bezoek Exchange Bezoek Exchange

Wat is Coinigy?

coinigy

Coinigy is een op cryptocurrency gericht handelsplatform. Ze zijn operationeel sinds 2013 in Milwaukee, Wisconsin, VS. Met een sterke nadruk op het leveren van handelsgrafieken en tools voor obscure beurzen. Ze hebben ook alle belangrijke beurzen.

Wat is TradingView?

Tradingview is een goed afgerond handelsplatform dat in staat is om aandelen, obligaties, grondstoffen, valuta’s, cryptocurrencies, indices, futures en CFD’s te analyseren. Ze zijn in 2011 opgericht in New York, New York, VS..

Tradingview bood uitzonderlijk aanpasbare grafieken tegen een fractie van de kosten van andere grote spelers, Reuters, Bloomberg en CQG. De mogelijkheid om realtime gegevens van de meeste grote markten allemaal op één plek te kopen zonder tussenkomst van een makelaar, is revolutionair.

Grafiek- en handelsplatforms

Coinigy

Coinigy is een webgebaseerde (niet te installeren) platformonafhankelijke kaartsoftware voor desktops en mobiele telefoons met datafeeds van institutionele kwaliteit. U kunt 38 beurzen, 3.349 markten en 6.957 valuta’s in kaart brengen. Hun handelsboekfuncties bieden horizontale en verticale weergaven voor visuele handelaren. Ze worden gekocht en verkopen muren zijn goed zichtbaar.

Markten en beurzen zijn indrukwekkend, obscure munten kunnen worden gevonden en in kaart worden gebracht, wat geen sinecure is, aangezien de liquiditeit maar $ 1000 kan bedragen.

Hun API is verbazingwekkend, waardoor bestellingen zonder vertraging kunnen worden uitgevoerd. Rekeningsaldi zijn zichtbaar, uitwisselingsverdeling in grafiekweergave (houdt uw saldi bij tussen uitgewisselde percentages). Er wordt een cirkeldiagram weergegeven, wat geweldig is voor risicovermindering als een om welke reden dan ook tijdelijk of permanent uitvalt.

Coinigy heeft een app-knop die naar extra tools leidt. De apps bevatten; Google-bladen voor het organiseren van transacties en saldi. Een nieuwsdraad voor live actuele gebeurtenissen die de stieren of beren zouden kunnen opwinden. Crypto-ticker Chrome-plug-in voor het volgen van de markt tijdens het uitvoeren van andere internettaken. Sms-alerts die wel een extra vergoeding hebben.

coinigy uitwisseling

De Arb (arbitrage) matrix is ​​een geweldige app voor het volgen van prijsverschillen in de markten die kunnen worden uitgebuit als bloktijden snel genoeg zijn en het prijsverschil hoog genoeg is. Extra waarschuwingen in de browser op basis van uitwisseling en ticker zijn beschikbaar. E-mails, sms’en of systeemgeluidsalarmen kunnen ook worden ingeschakeld. Met Coinigy kunnen geschreven notities voor elk paar worden opgeslagen, gemakkelijk zichtbaar in een zijtabblad.

Lay-outs van economische gegevens leggen uit waar muntinformatie kan worden gevonden. Deze omvatten beschrijvingen over het project, sociale links naar de gemeenschap en website, whitepaper, blokverkenner, beloningen voor mijnwerkers, bevestigingen, bloktijd en mijnalgoritmen.

Coinigy heeft plannen voor een kaartscanner en een sociale scanner. Momenteel is hun 2.0 Beta-versie beschikbaar om te testen. Zowel 1.0 als 2.0 hebben sneltoetsfuncties die het handelen sneller kunnen maken.

TradingView

TradingView is een webgebaseerde (niet te installeren) platformonafhankelijke kaartsoftware voor desktops en mobiele telefoons met datafeeds van institutionele kwaliteit. Met toegang tot meerdere markten is het een breed gedragen financieel instrument. Voor de analyse van aandelen, obligaties, grondstoffen, valuta’s, cryptocurrencies, indices, futures en CFD’s.

Tradingview is een sociaal netwerk met handelaren en investeerders van over de hele wereld die privé of openbaar handelsideeën delen. Hun platform is ontworpen voor gearticuleerd denken over financiële instrumenten.

Het platform is erg sociaal en de community staat altijd klaar om te helpen, zelfs als ze het niet met je eens zijn. Ze zullen je vertellen waarom het aan jou is om veroordeeld te blijven en de juiste of verkeerde beslissing te nemen of van gedachten te veranderen en de juiste of verkeerde beslissing te nemen.

Met Tradingview kunnen aangepaste scripts / programma’s op hun systeem worden uitgevoerd. Tradingview heeft zijn programmeertaal, Pine Script. Hoewel het niet slecht is, is het op sommige gebieden een beetje ingewikkeld. Voor het grootste deel is het echter gewoon de computerlogica omzeilen en werken met de taalbeperkingen. Deze beperkingen betekenen simpelweg hercodering, de coderingsgemeenschap staat klaar om te helpen.

tradingview uitwisseling

De screener is geweldig. Het kijkt naar indicatorsignalen en kan u adviseren over handelsconfiguraties die passen bij uw systeemcriteria. Hun grafieken zijn niet solide en door het toevoegen van functies voor meerdere vensters zal iedereen zich een Wall Street-handelaar voelen.

TradingView is een multi-market, breed gebaseerd financieel instrument waarmee u de wereldmarkten en het beleggersgedrag kunt bekijken. Dit complete plaatje is een must, afhankelijk van de handelsstijl.

De backtesting-functies van Tradingviews zijn verbluffend met talloze vooraf geschreven scripts om uit te kiezen of te maken. De sneltoetsen en notitiefuncties zijn op beide platforms hetzelfde. Bar replay is een geweldige testbron voor scalpers. Zodat ze hun vaardigheden kunnen testen met behulp van indicatoren of marktstructuur. Een geweldig hulpmiddel om de dag samen te vatten en persoonlijke handelsmethoden te verfijnen.

Coinigy VS TradingView: beoordelingen

Dit komt neer op het gebruiksdoel en de handelsstijl. Sommige handelaren / investeerders hebben veel informatie nodig om transacties uit te voeren, terwijl anderen gewoon de prijs en marktstructuur van hun gekozen activa moeten kennen.

Coinigy recensie

coinigy recensie

Coinigy is een verfijnd cryptohandelproduct dat een op maat gemaakte oplossing biedt voor de cryptocurrency-markten. Het bevat meer Cryptocurrency-uitwisselingen in vergelijking met Tradingview. Het staat het delen van handelsideeën binnen zijn systeem niet toe. Ze hebben geen backtesting-functies die de leek kan gebruiken.

Hoewel beide services dezelfde uitwisseling bieden, heeft Tradingview betere tools en zou het worden gebruikt voor grafieken. Voor de uitvoering van orders is de Coinigy API ongeëvenaard en sommige handelaren in cryptocurrency zouden niet zonder moeten zijn. Er zijn andere methoden voor API-integratie in een aangepast of gekocht programma.

Coinigy Pros

 • Cryptocurrency-uitwisselingen
 • API
 • Arb Matrix
 • Google-spreadsheets
 • Cryptocurrency gericht
 • Makkelijk te gebruiken

Coinigy Cons

 • Geen intern sociaal netwerk
 • Geen Screener
 • Aangepaste scripts

Bezoek Exchange

TradingView recensie

tradingview recensie

TradingView kan een brede kijk op de markten geven. Hun gemeenschap zal je uitdagen als je sociaal bent. Dit kan zeer constructief zijn bij het vormen van meningen en niet uit een goede handel geschud worden. Ze kunnen ook misrekeningen aan het licht brengen die over het hoofd zijn gezien, wat kan voorkomen dat een slechte transactie erger wordt.

Bovendien kunt u andere ideeën bekijken en de consensus van de markt peilen. De inzichten van marktveteranen over bepaalde omstandigheden en waarschijnlijke resultaten van gebeurtenissen in het verleden of handelsconfiguraties kunnen van onschatbare waarde zijn voor nieuwe en ervaren handelaren.

TradingView voordelen

 • Gemeenschap
 • Screener
 • Aangepaste scripts
 • Volumeprofiel
 • Meerdere vensters
 • Wereldwijde markten
 • Makkelijk te gebruiken

TradingView Nadelen

 • Aantal cryptocurrency-uitwisselingen
 • API

Bezoek Exchange

Vergoedingen

Coinigy

Coinigy biedt een startersaccount van 30 dagen, zodat je beide betaalde abonnementen kunt proberen. Functies zijn echter beperkt, de app Arb-matrix – arbitragematrix is ​​niet beschikbaar.

Coinigy heeft 2 betaalde abonnementsmodellen.

Pro Trader voor $ 21,95 US / maand

API Developer Pro voor $ 99,99 / maand

De Pro Trader is een onmisbare tool voor handmatige handelaren (voer transacties met de hand in). Hun tools maken de toepassing van industriestandaard en eigen indicatoren mogelijk. De indicatoren zijn beperkt tot wat er beschikbaar is.

De API Developer-versie biedt back-endtoegang tot uitwisselingen, waardoor bots gecompliceerde limietorders kunnen uitvoeren en kunnen handelen wanneer algemene gebruikers dat niet kunnen. Over het algemeen worden API-transacties uitgevoerd, zelfs als uitwisselingen fouten bevatten.

Historische gegevens zijn erg moeilijk te vinden en vragen om een ​​hoge prijs. Backtesting en het uitvoeren van ideeën met gegevens uit het verleden kan de vaardigheden van een handelssysteem / bot of handelaar / investeerder aanscherpen. Het verleden geeft vrij nauwkeurig de toekomst weer als u weet hoe u de gegevens moet interpreteren. Verkiezingscycli zijn slechts één voorbeeld van cyclische markten.

Coinigy verkoopt ook historische gegevens.

BITF: BTC / USD (RAW)

04/05/2014 – 26/02/2020 $ 2583,60

BMEX: XBT / USD (RAW)

05/12/2016 – 26/02/2020 $ 1108,00

Coinigy Tradingview beter

TradingView

TradingView biedt een proefperiode van 30 dagen waarmee u alle 3 de eerste betaalde abonnementen kunt uitproberen.

TradingView heeft 5 abonnementen.

Basis voor $ 0,00 US / maand

Pro voor $ 14,95 US / maand

Pro + voor $ 29,95 US / maand

Premium voor $ 59,95 US / maand

Er is een geheim abonnementsmodel, The Rookie voor $ 5. Dit pakket is alleen beschikbaar als u begint met de proefperiode en vervolgens begint met het annuleren van uw maandelijkse facturering. Voordat je het abonnement volledig opzegt, krijg je het gereduceerde rookie-pakket aangeboden. De geleverde diensten zijn een beperkte versie van het Pro-abonnement, er worden geen volumeprofielgegevens verstrekt.

De basisversie biedt alles wat u nodig heeft. Als u de Pro-versie niet kunt betalen, maar toegewijd bent, is alle kracht van Tradingview beschikbaar. Het is gewoon moeilijker toegankelijk omdat je ervoor moet werken. Leren coderen pine script kan je enorm helpen. De community zal je ook helpen. In de meeste gevallen hoeft u de indicator gewoon in hun scriptbibliotheek te vinden.

De Pro-versie heeft een volumeprofiel (wat de gevraagde prijs waard is), extra indicatoren per grafiek en 2 grafieken per tabblad.

Pro + heeft 4 grafieken per tabblad. Door meerdere marktgegevensstromen te bekijken, krijgt u een meer holistisch beeld van wat er gebeurt. Crypto heeft geen gecentraliseerde markten, Apple Inc. (APPL). Het heeft maar één prijs. Elke cryptocurrency heeft een prijs per exchange per paar. Er zijn veel arbitragemogelijkheden beschikbaar omdat de prijzen niet stabiel of vast zijn tussen beurzen. Custom range bars (kaars- en bar-periodes) zijn bijvoorbeeld 5 dagen beschikbaar.

Premium biedt onbeperkte diagramlay-outs, 24 indicatoren en een functie voor alleen-uitnodigingen publiceren van indicatoren. Dit is waar een ontwikkelaar geld kan verdienen met zijn werk en de toegang tot niet-betalende gebruikers kan blokkeren en een klantenbestand kan creëren dat over het algemeen een eenmalige vergoeding van $ 100 tot $ 500 in rekening brengt, wat een industrienorm is..

Met Tradingview kunnen alle diagramgegevens naar CSV worden geëxporteerd.

Veiligheid, vertrouwen en ondersteuning

Coinigy-beveiliging

Coinigy is voor het grootste deel veilig. Hun beveiliging is industriestandaard 2FA en e-mailmeldingen bij inloggen. Dit is het vertrouwen dat de meeste bedrijven kunnen bieden. Het geven van een API-sleutel aan iemand of een bedrijf is een risico dat u moet verantwoorden in uw brede handelsplan.

Als u uw geld overboekt naar beurzen wanneer u handelt en buiten beurzen wanneer u dat niet bent en de munten de rest van de tijd in een hardware wallet opslaat. Het toekennen van een API-sleutel kan geweldig zijn om te handelen of te investeren.

Hun beveiliging is de industriestandaard 2FA en e-mailmeldingen bij inloggen. Dit is het vertrouwen dat de meeste bedrijven kunnen bieden. Coinigy levert een fantastische service. Hun ondersteunend personeel heeft problemen binnen een uur opgelost, maar uw ervaring kan variëren vanwege de complexiteit van de taak.

TradingView-beveiliging

De handelsweergave voor cryptohandel is veilig. Het kan veiliger worden gemaakt als u zich voor de service aanmeldt met een niet-gekoppeld, niet-beschrijvend e-mailaccount, een niet-beschrijvende gebruikersnaam en een willekeurige afbeelding gebruikt die geen verband houdt met uw leven. Koop een prepaid mobiele telefoon voor waarschuwingen en prepaid creditcards. De rest is de persoonlijke veiligheidsetiquette op internet.

Hun steun is geweldig. De community is altijd beschikbaar om te helpen met coderingsproblemen, ideeën uitwisselen en educatieve inzichten. De technische ondersteuning van Tradingview lost problemen op een efficiënte manier op. Hun ondersteunende knowledgebase kan bijna alle vragen beantwoorden.

Coinigy vs TradingView eindconclusie

Beide tools vullen elkaar perfect aan en openen cryptocurrency-markten voor technische en fundamentele analyse terwijl ze de financiële sector bekijken. De Tradingview-community kan worden gebruikt om u een betere handelaar / investeerder te maken met hun marktideeën en screener. De API van Coinigy kan handelen via uitwisselingsfouten.

Als budget geen probleem is, neem dan beide. Voer Tradingview uit voor marktanalyse en Coinigy voor uitvoering. Als u zich er maar één kunt veroorloven, krijgt u Coinigy, tenzij u handelt met een volumeprofiel en uw uitwisseling wordt ondersteund door Tradingview. Tradingview kan gratis worden gebruikt, het kan zijn dat u harder moet werken om al uw handelsgegevens samen te stellen. Dit kan u helpen om te leren coderen om het proces te optimaliseren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me