Napoved cene verige 2021-2025 | Bo LINK dosegel 100 USD?

Verižna povezava je v kratkem času postala eden najboljših ponudnikov oracle v tej panogi. Tukaj vas bomo spravili do najnovejših informacij Napovedi cen verige (POVEZAVA). Pogovarjali se bomo o vsem, od tega, kako se kovanec razlikuje od drugih kovancev, kako verižna povezava rešuje večino izvornih težav z Blockchainom do naslednjih 5-letnih napovedi cen oprijema kovanca. Toda preden se lotimo teh stvari, se poglobimo v kratek uvod, kaj je POVEZAVA in kako Blockchainu pomaga pri reševanju njihovih težav.

O verigi

Projekt verižne povezave je prvič zaživel leta 2014 pod imenom „smartContract.com“. Po prvi izdaji je bilo omrežje nekaj spremenjeno. Podjetje je blagovno znamko preimenovalo v verižna povezava za boljše predstavljanje osrednjega omrežja platforme. Po izidu je leta 2017 an ICO je držala verižna povezava, ki je bila takrat največji dogodek v tem letu. Po dogodku je bila veriga več let v središču pozornosti skupnosti. Mreža se je z ICO pohvalila s skoraj 32 milijoni dolarjev.

S pomočjo tega financiranja je Chainlink poskušal premakniti omejene meje javnega Blockchaina, varnosti in Oraclove zanesljivosti na nove višine. Leta 2019 se je z verižno povezavo zgodilo eno najpomembnejših partnerstev. Strateško partnerstvo z Googlom je razvil Chainlink. S pomočjo tega sporazuma z Googlom so bili protokoli Chainlink integrirani z Googlovo pametno pogodbo.

To partnerstvo je bilo za analitike in vlagatelje velik uspeh, saj uporabnikom omogoča povezavo z najbolj priljubljenimi ponudniki storitev v oblaku s pomočjo verižne povezave..

Blockchain verige?

Ena največjih težav v Blockchainu je, kako prenesti in sporočiti informacije z enega vozlišča na drugega. Na splošno to vrsto nalog opravi Oracle. Vendar se Oracles šteje za centraliziran. Orakuli naj bi sprožili pametne pogodbe. To je tedensko mesto, kjer centralizirani Oracle ogroža celotno verigo blokov.

Po drugi strani pa je vnos podatkov ključni del ustvarjanja Blockchain-a. Kot vsi vemo, da je Blockchain nespremenljiv in neprilagodljiv. Torej, če so kakršne koli informacije, ki jih prejme Blockchain, napačne, jih je zelo težko izbrisati in popraviti iz Blockchaina.

To se zgodi v večini verig blokov. V kripto skupnosti je to vprašanje označeno z I Oracle Problem. Tu je veriga prav priročna. Z integracijo protokolov naslednje generacije se verižna povezava loti teh vprašanj.

  1. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?
  2. Napovedovanje cen za Tezos (XTZ) za obdobje 2021-2025
  3. Napovedovanje cen Cardano 2021-2025 | Ali bo ADA kdaj dosegel 10 USD?

Analiza cen verižne povezave & zgodovino

Leto 2018 je bilo leto velikega kriptografskega razcveta z večjimi skoki cen v večini največjih svetovnih digitalnih valut – in za LINK ni bilo nobene izjeme. Nato so vrednosti padale skoraj tako hitro, kot so rasle, in številne kriptovalute se niso mogle obnoviti. Na srečo je Chainlink obnovljen in leto 2019 je eno najboljših let kovanca. POVEZAVA se je 1. januarja 2019 trgovala po 0,299 ameriških dolarjev, njena cena pa je z začetkom leta rasla, dokler 20. maja 2019 ni dosegla 1 ameriškega dolarja. Cene so se zvišale.

Leto 2020 je bilo leto za verižno povezavo. Mreža je sprožila program financiranja, podvojila njihovo ekipo in dodala tudi nove primere na področju zavarovanja in iger. Mrežo je priznal Svetovni gospodarski forum in je bila izključena med 100 najperspektivnejših tehnoloških pionirjev leta 2020. Chainlink se je leta 2020 povezal z več kot 300 projekti. Z zagotavljanjem vrednosti milijard in krepitvijo varnosti in revizije je bila veriga najbolj statistična valuta leta 2020. Trenutno, verižna povezava (POVEZAVA) trguje z vrednostjo 14,19 USD z 17,51% padcem v zadnjih 24 urah.

Napoved cene verige

POVEZAVA Napovedovanje cen 2021 – 2023

Prihodnja cena LINK bo v skladu z napovedjo cen verižnih verig Trading Beasts Chainlink v celotnem letu 2021 ostala nespremenjena. Chainlink naj bi se leta 2021 prodal v razponu od 13 do 18 USD. V prihodnjih letih se bo Chainlink še naprej širil in ne bo manjši od 20 USD. V prihodnosti do leta 2023 bi Chainlink lahko dosegel 27 dolarjev po oceni Trading Beasts.

Napoved cen verige 2021 – 2025

Cena POVEZAVE bo v prihodnjih letih narasla, pravi CoinSwitch. Tudi Chainlink je leta 2020 dosegel svojo oceno cen v višini 14 dolarjev in celo, da je dosegel ciljno ceno verižne povezave v višini 13 dolarjev, ki je bila predvidena pred letom dni za leto 2025. Pod pogojem, da ostaja njihova bikova napoved nespremenjena, je zelo neverjetna in bi bila presenečenje da vidim, kako daleč gre Chainlink. Ciljna cena verižne povezave (LINK) naj bi se do konca leta 2025 približala 67 USD.

Napoved cene verige za leta 2022, 2023, 2024 in 2025

DigitalCoinPrice je zelo optimističen glede prihodnjih napovedi POVEZAVE. Stopnje, prikazane na spletni strani, kažejo, da je Coinlink prodana naložba v prihodnjih letih. Vidim pod grafom, pričakuje se, da se bo v letu dni povezava dvignila s povprečno ceno 40,45 USD do leta 2022.

S povečanjem za 2.020% osnovne vrednosti pomeni, da bomo trgovali s LINK s povprečno ceno 48,42 USD. Ta napoved je hkrati presenetljiva in optimistična. Stopnja napovedi za 5 let kaže, da bo LINK v naslednjih 5 letih prestopil mejo 50 USD. Držite zamer, ker si zagotovo prekrižamo prste za boljše naložbene priložnosti v prihodnjih letih.

Napovedovanje cen verižne verige s strani Currency.com

Povezava napoved 2021, ki jo Mind Math Money

Kako kupiti verižno povezavo (POVEZAVA)?

Chainlink (LINK) je na voljo na večini večjih borz. Binance je ena večjih borz za pridobivanje verižne povezave. Glede tržne omejitve je Binance največja borza na trgu. Tam je še veliko drugih borz, vendar Binance vodi. Na borzi je širok spekter drugih kovancev, provizije pa so tudi zelo konkurenčne.

Registrirajte račun na borzi in dokažite svojo identiteto. Financirajte svoj račun s fiat valuto in kupite ETH in BTC. Povezave ne morete neposredno kupiti na nobeni borzi. Nazadnje izberite trgovalni par s povezavo LINK in kripto LINK bo v vaši borzi v nekaj minutah.

Če ste pogost trgovec ali nameravate trgovati s POVEZAVO, jo lahko shranite v denarnico za izmenjavo. Vendar je to najmanj varen način za shranjevanje kovanca. Če pa nameravate shraniti ogromno POVEZAVE, potem je najboljša možnost na voljo denarnica s strojno opremo.

Pogosta vprašanja o napovedovanju cen verige

Ali bo verižna povezava dosegla 100 dolarjev?

Glede na napovedi glede najbolj cen in po prizadevanju za njihovo sklenitev se zdi, da je 100 dolarjev precej ambiciozen znesek. V naslednjih letih naj bi Chainlink (LINK) narasel tako, da bo konec leta 2025 dosegel 100 USD.

Je verižna povezava (POVEZAVA) varna naložba?

Po mnenju mnogih analitikov in trgovcev je verižna povezava že zelo dolgo zelo dobra in trdna naložba. Vrednost je prav presenetljivo. Zagotovljeno je, da bo z naložbo prinesel lep znesek dobička.

Bo Chainlink (POVEZAVA) šel gor?

Možnosti verižne povezave je ogromno. Ekipa je dosegla toliko in priljubljenost kovancev je velika, da so vlagatelji zelo ambiciozni. Kovanec bo v prihodnosti zagotovo rasel.

Zaključek

Posredovali smo vam našo najnovejšo napoved Chainlink (POVEZAVA). Kovanec se zdaj zelo dobro upira in zdi se, da bo leto zaključil s pozitivno noto. Vse zgoraj navedene ocene in zaključki so le tehnične ocene in opazovanja priznanih analitikov in članov ekipe naše platforme. Navedene številke so opazovalne, vendar so ovrednotene ob upoštevanju preteklih analiz cen LINK.

Preden začnete vlagati, obvezno raziščite. Raziskajte, kolikor je le mogoče, da sprejmete končno odločitev. Po sodelovanju z Googlom je Chainlink pustil zelo pozitiven vpliv na skupnost. Ta vpliv bo zagotovo vplival na prihodnje cene kovanca. Še vedno imate v mislih kakšno vprašanje? Komentirajte spodaj in poskušali bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me