DAOVentures ($ DVG): avtomatizirani svetovalci in upravljavci Robo-skladov v DeFi

DAOVentures ($ DVG) želi poenostaviti in ustvariti enostavne rešitve za ljudi, ki vlagajo in upravljajo svoj portfelj decentraliziranih financ (DeFi).

Izdelki DeFi so za uporabnike težki in zapleteni, zlasti za začetnike. Kar nekaj vlagateljev ima še vedno nekaj nezaupanja glede prostora. Drugi se morajo spoprijeti z možnostjo tveganja in dragimi pristojbinami za plin. Vendar je DAOventures uspel prepoznati te težave in najti rešitve.

Kaj je DAOVentures?

DAOventures je decentraliziran protokol, ki ponudnikom likvidnosti pomaga vlagati v projekte DeFi z zaposlovanjem avtomatiziranih svetovalcev in upraviteljev robo-skladov, ki uporabnikom pomagajo vlagati v izdelke DeFi z donosnimi donosi.

DAOventures se zanaša na svoja prepričanja kot vodilo za zagotavljanje izjemnih storitev za vlagatelje. Sistem uporablja najboljše strategije za dosledno spremljanje uspešnosti, upravljanje razmerja med tveganjem in nagrado ter revizijo varnosti pametnih pogodb. Nekatere ugodnosti platforme DAOventures vključujejo:

Kaj je DAOventures (Vir: Spletno mesto DAOventures)

Pravilno obvladovanje tveganj / koristi

Razmerje tveganje / korist je zelo pomemben vidik vsake trgovine ali naložbe. Strategije DAOventures zagotavljajo uporabnikom široko paleto izdelkov, ki temeljijo na njihovi stopnji izpostavljenosti tveganju: nizko, srednje ali visoko tvegano, tako da lahko trgovci za začetnike in vmesnike sprejemajo bolj utemeljene odločitve pred sklenitvijo posla..

Kurirane informacije

Skupina protokola preiskuje, analizira in testira nove Dappove, da iz dobrega odseva slabo. To storijo tako, da ujemajo vse protokole z najučinkovitejšim algoritmom, da ustrezajo zahtevam vlagateljev.

Varnost

Bistvena vrednost protokola je varnost. Platforma revidira in pregleda vse izdelke, da bi zagotovila varno uvajanje njihovih kripto izdelkov.

Platforma omogoča revizije neodvisnih podjetij in izvaja druge varnostne teste, s katerimi zagotavlja, da so sredstva uporabnikov varna. Ker je DAOVentures decentralizirana platforma, nima v lasti nobenih zasebnih ključev, saj sredstva zavarujejo uporabniki sami.

Preglednost

Naložbe DAOventures so pregledne, saj si jih lahko ogledate na verigi blokov, tako da lahko uporabniki vidijo, kam in kako se premika njihov denar, ter lahko pregledajo in izboljšajo svoj portfelj, da pravilno sledijo svojemu kapitalu.

Znižane pristojbine za plin

Uporabniki lahko prihranijo znatno količino plina, ko uporabljajo DAOVentures. Protokol omogoča boljši izračun plina z ustrezno upravljanimi združenimi investicijskimi skladi.

Žetoni DAOventures ($ DVG)

Ponudniki likvidnosti si lahko prislužijo žetone upravljanja DAOventures, označene kot DVG, ki jim omogočajo glasovanje o spremembah pravil protokola. Zagon žetona DVG bi bil izveden na Polkastarterju, dražbenem protokolu, ki temelji na verigi blokov Polkadot in se za zbiranje sredstev uporablja pri projektih DeFi.

DVG so v bistvu “žetoni” pametne pogodbe, ki so razviti tako, da sledijo določenemu pravilniku, ki ga je mogoče spremeniti ali nadgraditi s pomočjo mehanizma konsenznega glasovanja, integriranega v pametno pogodbo. 

Uporabnost žetonov DVG je številna. Uporabljali ga bodo za spodbujanje LP-jev za spodbujanje dolgoročnega povpraševanja po žetonu, pa tudi za sodelovanje skupnosti DAOventures. Uporabniki, ki imajo $ DVG, bodo deležni spodbud za vložke, kot so nižje transakcijske provizije in nagrade.

DAOventures bo objavil skupno 444.444 žetonov DVG za javno prodajo. Platforma bo imetnikom žetonov POLS in javnosti ponudila diskontirano prodajo žetona DVG, preden bo uvrščen na Uniswap.

Kako deluje DAOventures?

Protokol deluje podobno kot običajno podjetje VC v tem smislu, da išče boljše možnosti za vlagatelje, da ustvarijo višji zaslužek. Tehnološka orodja, ki jih uporablja platforma, so zgrajena s skupnimi močmi strokovnih skupin.

DAOventures Test App (Vir: DAOventures ‘Test Beta App’ )

Ta orodja raziskujejo globoko na trgih in pomagajo ponudnikom likvidnosti razporediti svoja sredstva v zaželene naložbe DeFi. Primeri uporabljenih orodij vključujejo avtomatiziran uravnotežitelj, rudar likvidnosti, arbitražni bot in žeton za zamenjavo.

DAOVentures zaposluje pametne pogodbe in trgovce z roboti, ki vlagateljem pomagajo vložiti denar v najuspešnejša sredstva DeFi, da dosežejo najboljše rezultate. Poleg tega se pred uvedbo pametnih pogodb za uporabo na platformi najprej pregledajo in preverijo, da se zagotovi skladnost.

Decentralizirani procesi platforme pomagajo odpraviti tveganja nasprotne stranke. DAOVentures zagotavlja, da imajo uporabniki popoln nadzor nad svojimi sredstvi in ​​denarnicami. Posledično lahko uporabniki individualno sodelujejo s pametnimi pogodbami.

Medtem ko drugi kripto vlagatelji težko komunicirajo s protokoli DeFi, DAOventures uporablja algoritme za upravljanje investicijskih sredstev. Robo-svetovalci razdelijo vsa združena sredstva in jih razporedijo v protokol DeFi z najboljšim% donosa.

Izdelki in storitve, ki jih ponuja DAOventures, vključujejo:

Donosno kmetovanje

Platforma uporabnikom ponuja različne strategije kmetovanja za donos, da si zaslužijo donose. Uporabniki lahko izberejo strategijo pridelave donosa glede na stopnjo tveganja in ciljni dobiček. Protokol uporabnikom zagotavlja naložbe glede na njihovo nagnjenost k tveganju.

Posojanje in izposojanje

DAOVentures se namerava v kratkem vključiti v protokole posojanja in izposojanja, kot je Uniswap. To jim bo pomagalo bolje upravljati investicijska sredstva in razširiti doseg operacij DAOventures.

 Samodejni upravitelj Defi

Preko robo-svetovalcev lahko uporabniki vlagajo v najboljše projekte in izdelke DeFi. Vlagatelji lahko s pomočjo avtomatiziranih upraviteljev izkoristijo strukturirane izdelke platforme in združevanje donosa.

Strategije robotske trgovine – AMM (Vir: DAOventures Razlaga izdelka na visoki ravni ppt)

Zaključek

Z rastjo, ki jo je videl DeFi, ni več dvoma, da je njegov ekosistem prihodnost financ. Vendar je naraščanje priljubljenosti DeFi prineslo tudi več priložnosti, tveganj in koristi. S tem v mislih DAOventures še naprej igra svojo vlogo pri pospeševanju prehoda DeFi v težko pričakovano prihodnost tako, da vlagateljem nenehno zagotavlja ustrezne rešitve. Cilj protokola je spodbuditi medsebojno interoperabilnost, da svojim uporabnikom nudi najboljše storitve.

Serija decentraliziranih financ (DeFi): vadnice, vodniki in drugo

Z vsebino tako za začetnike kot za naprednejše uporabnike si oglejte našo serijo YouTube DeFi, ki vsebuje vadnice o OSNOVNIH ORODJIH, ki jih potrebujete za trgovanje v prostoru DeFi, npr. MetaMask in Uniswap. Pa tudi poglobitev v priljubljene teme DeFi, kot sta Reef.finance ($ REEF) in Polkadot ($ DOT)

Serija DeFi na tej spletni strani zajema tudi teme, ki jih YouTube ni preučeval. Za uvod o tem, kaj je DeFi, si oglejte Pregled decentraliziranih financ (DeFi): Vodnik po NAJVEČJEM trendu v kriptovalutah

Vadnice in vodiči za ESSENTIAL DEFI TOOLS:

 • Vodič za MetaMask: Kako nastaviti račun? PLUS nasveti in vdori za napredne uporabnike
 • Uniswap pregled in vadnica: vodnik za začetnike ter napredni nasveti in triki
 • Vodič in pregled serumskega DEX
 • Razloženo SushiSwap ($ SUSHI)
 • 1inch Exchange, Mooniswap in Chi GasToken: popoln pregled in vodnik

Za podrobnejše informacije o drugih specifičnih projektih DeFi si oglejte naše vodnike za žetone DeFi. Tu je nekaj naših najbolj POPULARNIH vodnikov:

 • DOVOLJENO ($ LEND)
 • Pregled Ampleforth ($ AMPL): Bistveno vodilo tega protokola DeFi
 • ChainLink ($ LINK) vodič: Ključna povezava v prostoru DeFi
 • Cream Finance ($ CREAM): Kaj je to?
 • Vodnik za krivulje financiranja ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): Revolucionarni ponudnik likvidnosti na verigi
 • Linear Finance ($ LINA): Prihodnost sintetičnih borz?
 • Polkadot ($ DOT): Vse, kar morate vedeti o ljubljencu DeFi na Kitajskem
 • RAMP DeFi: Kako odklene vrednost vloženega premoženja?
 • Reef Finance ($ REEF): platforma All-in-One Defi
 • Solana ($ SOL) je pojasnila
 • Grafikon ($ GRT) – naslednja stopnja decentraliziranih aplikacij
 • Razloženo Trustswap ($ SWAP) – Naslednja generacija transakcij DeFi
 • Hrepenite po financiranju združitve ekosistema DeFi
 • Wing Finance ($ WING) – kreditna platforma DeFi za posojanje

Več video posnetkov in člankov bo kmalu na voljo v sklopu naše serije DeFi, zato se obvezno PRIJAVITE na našo Youtube kanal in (za zdaj) BREZPLAČNO tedensko glasilo tako da boste lahko obveščeni takoj, ko pridejo ven!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me