Binance Exchange Review (2020) Beste crypto-uitwisseling?

Binance is ‘s werelds populairste cryptocurrency-uitwisseling met het grootste organische handelsvolume. Het heeft een breed scala aan cryptocurrencies die worden verhandeld, samen met krachtige handelshulpmiddelen zoals handel met hefboomwerking, handel in opties en een uitleenplatform. De snelle toevoeging van nieuwe functies aan Binance heeft experts in de cryptocurrency-industrie vaak verbaasd, waarbij veel critici commentaar gaven op de snelle reactie van Binance CEO Zhao “CZ” Changpeng op gebeurtenissen. Naast de belangrijkste Binance.com-uitwisseling heeft het bedrijf ook verschillende unieke versies, waaronder een Amerikaanse tak Binance VS., Binance Jersey en Binance DEX. In deze recensie belichten we elk van hun verschillende kenmerken en controverses die u moet kennen.

Belangrijkste voordelen van Binance

 • S werelds meest populair uitwisseling met het hoogste handelsvolume.
 • Biedt de grootste assortiment van producten en diensten waarvan sommige zelfs nergens anders te vinden zijn.
 • Onderhoudt verzekering tegen diefstal en hackers.

Belangrijkste kenmerken en functies

Binance (nieuw) Geavanceerde handelsinterface

Binance (Binance.com)

Binance (Binance.com) is de belangrijkste beurs, het is het populairst en heeft het volledige pakket aan diensten dat door de beurs wordt aangeboden. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Meest ondersteunde cryptocurrencies (meer dan 1.000 munten).
 • Vanwege zijn populariteit heeft het de hoogste handelsvolume wereldwijd.
 • Toegang tot Binance Launchpad, een Initial Exchange Offering (IEO) -platform voor het noteren van nieuwe cryptocurrencies.
 • Stop-Limit-functie. Het order wordt uitgevoerd zodra de opgegeven stopprijs is bereikt. De stop-limietorder wordt dus een limietorder om tegen de limietprijs of beter te kopen of verkopen.
 • Binance-leningen. Gebruikers kunnen hun cryptocurrencies gedurende een bepaalde periode op de Exchange houden en rente verdienen.

Binance US (Binance.us)

Binance VS. (Binance.us) was Binance’s antwoord op Amerikaanse regelgeving die burgers verbood om op Binance te handelen. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Voldoet aan Amerikaanse regelgeving
 • Heeft fiat met cryptocurrency-handelsparen. Gebruikers kunnen USD gebruiken om rechtstreeks op de Exchange cryptocurrencies te kopen.
 • Het koppelen van bankrekeningen is beschikbaar.

Geschiedenis van Binance

Binance is in 2017 opgericht door Changpeng (CZ) Zhao. De naam komt van een combinatie van de woorden “Binary” en “Finance”. Binance komt oorspronkelijk uit China. Vanwege de strenge crypto-reguleringsprocedures in het land, is de Exchange echter verhuisd naar meer gunstige rechtsgebieden buiten China..

“Als reactie op de beslissing van China verhuizen we onze IP’s van Hong Kong naar een offshore-locatie … We zijn dus geregistreerd op meerdere locaties en hebben mensen op meerdere locaties. Op die manier zullen we nooit worden beïnvloed door één regelgevende instantie. “

Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance (2017)

Momenteel is Binance gevestigd in meerdere rechtsgebieden, waaronder Malta, Singapore en Hong Kong, en zijn servers bevinden zich over de hele wereld. Hun hoofdsite biedt ondersteuning in het Engels, Chinees, Koreaans, Japans, Russisch, Spaans en Frans.

Binance is inderdaad een grote speler in de cryptocurrency-ruimte, maar ook als een van ‘s werelds grootste crypto-uitwisselingen, heeft het in april 2020 Coinmarketcap overgenomen, misschien wel de meest bekende bron voor ranglijsten, grafieken en andere gegevens voor cryptocurrency marktkapitalisaties..

Ondersteunde landen

Binance (Binance.com) wordt ondersteund in de meeste landen behalve de VS..

Amerikaanse staatsburgers kunnen ALLEEN handelen Binance US (Binance.us), behalve die uit de volgende staten:

Alabama Connecticut Florida
Georgië Hawaii Idaho
Louisiana Noord Carolina New York
Texas Vermont Washington

Ondersteunde cryptocurrencies en betalingsmethoden

Binance (Binance.com)

Binance ondersteunt het verhandelen 1300 cryptocurrencies inclusief zijn eigen cryptocurrency, Binance Coin (BNB). Klik hier voor meer informatie over Binance Coin (BNB).

Binance accepteert betalingen met creditcard (Visa en MasterCard), bankpas en cryptocurrency. Echter pin- en creditcardbetalingen zijn beperkt op de volgende locaties:

 • VS: New York, Connecticut, Hawaii, Georgia, New Mexico en Washington;
 • Diverse Chinese banken; en
 • Sommige landen volledig b.v. Afghanistan, Irak en Libië.

Gebruikers kunnen alleen USD of EUR betalen om Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH / BCHABC) of Ripple (XRP) te kopen met debet- en creditcards op Binance.

Binance is alleen een crypto-naar-crypto-uitwisseling. Gebruikers moeten dus eerst de bovenstaande cryptocurrencies kopen met fiat, voordat ze kunnen handelen met andere cryptocurrencies op de Exchange.

Binance US (Binance.us)

Binance VS., die onlangs werd gelanceerd in september 2019 ondersteunt alleen ongeveer 20 cryptocurrencies. Maar naar verwachting zullen er in de toekomst meer worden toegevoegd.

Gebruikers kunnen hun debetkaarten gebruiken om rechtstreeks USD over te boeken van hun bankrekeningen naar hun Exchange-account via ACH of bankoverschrijving.

Stortings- en opnamekosten

Voor Binance.com en Binance VS., vergoedingen zijn verschillend, afhankelijk van de over te dragen cryptocurrency. Er worden kosten in rekening gebracht in de respectievelijke over te dragen cryptocurrency. Opnames van Bitcoin (BTC) kosten bijvoorbeeld 0,0005 BTC per transactie. Er zijn Nee stortingskosten.

Voor fiat-transfers, op Binance VS., Geldopnames in USD kosten respectievelijk USD15 / USD35 voor binnenlandse of internationale opnames. Stortingen in het algemeen en ACH-opnames zijn gratis.

Klik hier voor de tariefstructuren van Binance.com en Binance VS. respectievelijk.

Handelskosten

Handelskosten voor Binance.com en Binance VS. zijn over het algemeen 0,1% voor makers en nemers, met de volgende uitzonderingen:

 • Binance.com en Binance.us: Gebruikers met een groter handelsvolume of met een bepaald aantal BNB komen in aanmerking om VIP te worden. Hogere VIP-niveaus geven u lagere handelskosten. En voor alle gebruikers is er een korting van 25% als vergoedingen worden betaald met BNB.

Binance heeft concurrerende handelskosten in vergelijking met sommige andere cryptocurrency-uitwisselingen. Bijvoorbeeld:

 • Coinbase: 0,50% van de transactie plus een verdere Coinbase-vergoeding, afhankelijk van het transactiebedrag. Kanttekening: wist je dat je het kunt vermijden hun dure opnamekosten? Lees meer op CoinBase-vergoedingen – Hoe u ze kunt vermijden?
 • Kraken: 0,16% (maker) / 0,26% (nemer)
 • Bittrex: 0,25% (maker en nemer)
 • Poloniex: 0,15% (maker) / 0,25% (nemer) (Opmerking: Poloniex heeft hun vergoedingen verlaagd tot 0,00% tot 31 december 2019)
 • OceanEX: 0,10%, kortingen worden aangeboden voor betalingen met hun OceanEx-munt.
 • KuCoin: 0,10%, kortingen worden aangeboden voor betalingen met hun KCS-munt.
 • Huobi: 0,20%
 • OKEx: 0,10% (maker) / 0,15% (nemer)
 • BitMEX: -0,025% (maker) (d.w.z. er wordt een korting gegeven) / 0,075% (nemer). Deze beurs handelt echter alleen in margehandel.
 • BitFinex: 0,10% (maker) / 0,20% (nemer)
 • BitMax: 0,085% (maker en nemer) voor munten met een grotere marktkapitalisatie, 0,10% voor andere munten

We hebben de bovengenoemde uitwisselingen gerangschikt van “meest gebruikt” tot “koste wat kost vermijden”. Waar vallen elk van deze uitwisselingen onder? Bekijk onze Top Cryptocurrency Exchanges van 2020 en kom erachter.

Controverses

Zoals elke beurs is Binance geen onbekende in controverses. Van gestolen bitcoins tot het hacken van de Know Your Customer (KYC) -database, velen vragen zich af of Binance veilig is? Laten we eens kijken naar enkele recente controverses.

Binance-hack: 7.000 Bitcoins gestolen

Begin mei 2019 informeerde Binance het publiek dat hackers 7.000 Bitcoins (toen ter waarde van ongeveer $ 40 miljoen) hadden teruggetrokken in een enkele grootschalige inbreuk op de beveiliging. De uitwisseling zegt dat hackers verschillende technieken hebben gebruikt, zoals phishing en virussen, om de inloggegevens van gebruikers te verkrijgen.

De Exchange gebruikte zijn SAFU hun noodverzekeringsfonds financieren om de verliezen van de getroffen gebruikers volledig te dekken.

Binance KYC-gegevensinbreuk

In augustus 2019 beweerde een hacker dat hij een groot deel van de Know Your Customer (KYC) -gegevens van Exchange had verkregen. De hacker heeft verschillende Telegram-groepen opgezet die naar verluidt deze privégegevens bevatten. De hacker eiste ook in totaal 300 Bitcoins (toen ongeveer $ 3,5 miljoen waard) van de Exchange, anders zouden ze meer gegevens vrijgeven.

Binance claims de gelekte gegevens waren van februari 2018, toen de Exchange een externe serviceprovider gebruikte voor het verwerken van zijn KYC-verificaties. Sommige commentators zeiden dat Binance de meeste schuld voor het incident zou moeten dragen.

Om de situatie te verhelpen, bood Binance een beloning aan iedereen die informatie kan verstrekken om de hacker te identificeren. Het lijkt er echter niet op dat de hacker is gevonden.

Ondertussen is de Exchange aangeboden levenslang VIP-lidmaatschap en preferentiële handelsvergoedingen en diensten voor de betrokken gebruikers.

Is Binance veilig in 2020?

We hebben gezien dat veel uitwisselingen het slachtoffer werden van hacks. Sommige, zoals de cryptopia-uitwisselingshack waren zo ernstig dat de beurs in liquidatie ging en gebruikers hun geld niet konden opnemen.

Binance, aangezien de grootste beurs ter wereld duidelijk een belangrijk doelwit zou zijn voor hackers. De 2 hacks in 2019 hebben dit inderdaad aangetoond. Binance heeft de hacks echter wel afgehandeld door de getroffen gebruikers te compenseren uit zijn verzekeringsfonds en hen verschillende voordelen te bieden.

Dus is Binance nog steeds veilig in 2019? We zouden zeggen dat op basis van trackrecords, wanneer het werd gehackt, de Exchange zal ingrijpen om uw verlies te herstellen. We benadrukken echter dat geen enkele uitwisseling 100% veilig is. Daarom benadrukken we het belang van het verwijderen van uw cryptocurrencies uit de beurs en ze op te slaan in offline hardwareportefeuilles. Het is de enige manier waarop u zich houdt volledige voogdij van uw cryptocurrencies.

Welke hardware wallet moet je aanschaffen? Bekijk onze vergelijking van de top 3 hardware wallets op de markt. Of individuele gedetailleerde beoordelingen voor de Ledger Nano X, Trezor Model T en KeepKey.

Je kunt ook mijn video bekijken waarin de Ledger Nano S (de voorganger van de Nano X), Trezor Model T en KeepKey hieronder wordt vergeleken:

Trezor Model T-gids & Review: vergelijking met Ledger Nano S en KeepKey

Conclusie: Binance voors en tegens

Voordelen

 • Wissel uit met ‘s werelds grootste handelsvolume.
 • Houd bij hoe u stappen onderneemt om getroffen gebruikers te verhelpen wanneer ze worden gehackt.
 • Concurrerende handelskosten.
 • Groot aantal ondersteunde cryptocurrencies.
 • Biedt veel unieke services en functies.

Nadelen

 • Het aanmaken van een KYC-geverifieerd account kan tot 2 weken duren.
 • Problemen bij het kopen van cryptocurrencies met een creditcard.

Meld u hier aan voor Binance:

Bijgewerkt op 25 april 2020: verouderde inhoud en links verwijderd. Bijgewerkte overzichtstabel en veelgestelde vragen

​ "@context"​ "http://schema.org/", "@type"​ "Product", "merk"​ "Binance", "naam"​ "Binance Exchange", "beeld"​ "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/binancelogowhite.png", "Omschrijving"​ "Binance is ‘s werelds populairste cryptocurrency-uitwisseling met het grootste organische handelsvolume. Het heeft verschillende unieke versies, waaronder Binance, Binance US, Binance Jersey en Binance DEX. In deze recensie belichten we elk van hun verschillende kenmerken en controverses die u moet kennen.", "beoordeling"​ "@type"​ "Beoordeling", "kop"​ "Binance Exchange Review – Vergelijking, vergoedingen en functies", "naam"​ "Binance Exchange", "Omschrijving"​"Binance is ‘s werelds populairste cryptocurrency-uitwisseling met het grootste organische handelsvolume. Het heeft verschillende unieke versies, waaronder Binance, Binance US, Binance Jersey en Binance DEX. In deze recensie belichten we elk van hun verschillende kenmerken en controverses die u moet kennen. Dus is Binance nog steeds veilig in 2019? We zouden zeggen dat uit trackrecords, wanneer het werd gehackt, de Exchange zal ingrijpen om uw verlies te herstellen. We benadrukken echter dat geen enkele uitwisseling 100% veilig is. Daarom benadrukken we het belang van het verwijderen van uw cryptocurrencies uit de beurs en ze op te slaan in offline hardwareportefeuilles. Het is de enige manier waarop u de volledige bewaring van uw cryptocurrencies behoudt.", "mainEntityOfPage"​ "https://boxmining.com/binance-exchange-review/", "reviewBody"​ "Binance is ‘s werelds populairste cryptocurrency-uitwisseling met het grootste organische handelsvolume. Het heeft verschillende unieke versies, waaronder Binance, Binance US, Binance Jersey en Binance DEX. In deze recensie belichten we elk van hun verschillende kenmerken en controverses die u moet kennen. ", "datum gepubliceerd"​ "2019-11-1", "beoordeling"​ "@type"​ "Beoordeling", "ratingValue"​ "4.5", "slechtste beoordeling"​"0", "beste beoordeling"​ "5" ​, "auteur"​ "@type"​ "Persoon", "naam"​ "Angela Wang" ​, "uitgeverij"​ "@type"​ "Organisatie", "naam"​ "Boxmining", "logo"​ "type"​ "ImageObject", "url"​ "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" ​, "aanbiedingen"​ "@type"​ "Aanbod", "priceCurrency"​ "Amerikaanse Dollar", "prijs"​ "0.00", "url"​"https://pit.blockchain.com" ​

Veelgestelde vragen

Exchange-ecosysteem – Wat is Binance Jersey en Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey (Binance.je) is verwant aan Binance US voor gebruikers die geen Amerikaans staatsburger zijn. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Cryptocurrencies kopen / verkopen met fiat (USD / EUR).
 • Bankrekening koppelen voor banken uit het VK en enkele Europese landen.

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX (Binance.org) staat ook bekend als Binance Chain. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Het is een gedecentraliseerde uitwisseling die is ontwikkeld op Binance’s eigen Binance Chain-blockchain;
 • Gebruikers behouden de bewaring en controle over hun privésleutels en fondsen. Dit betekent dat het geld van gebruikers veel minder kwetsbaar is voor hacks of sluitingen van beurzen; en
 • Alleen limietorders worden geaccepteerd. In tegenstelling tot andere beurzen, past Binance DEX bestellingen niet continu aan. Het komt eerder overeen met openstaande bestellingen die zijn ontvangen via periodieke veilingen.

Lees hier meer over Binance DEX.

Welke landen accepteren Binance Jersey en Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey is beschikbaar in de volgende landen:

Argentinië Eswatini (voorheen Swaziland) Liechtenstein Singapore
Armenië Finland Litouwen Slowakije
Australië Frankrijk Luxemburg Slovenië
Oostenrijk Duitsland Macau Zuid-Afrika
Azerbeidzjan Gibraltar Malta Zuid-Korea
Belgie Griekenland Mauritius Spanje
Brazilië Hong Kong Mexico Zweden
Bulgarije Hongarije Monaco Zwitserland
Canada IJsland Nederland kalkoen
Chili Ierland Nieuw-Zeeland Verenigde Arabische Emiraten (VAE)
Kroatië Israël Noorwegen Verenigd Koninkrijk (UK)
Cyprus Italië Peru Uruguay
Tsjechië Jamaica Polen
Denemarken Jersey Portugal
Estland Letland Roemenië

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX is beschikbaar in de meeste andere landen, behalve in de volgende:

VS Albanië Wit-Rusland Bosnië
Burman Centraal Afrikaanse Republiek Democratische Republiek van Congo Democratische Volksrepubliek Korea
Ivoorkust Krim-regio van Oekraïne Kroatië Cuba
Herzegovina Iran Irak Kosovo
Libanon Liberia Libië Macedonië
Moldavië Servië Somalië Soedan
Zuid Soedan Syrië Venezuela Jemen
Zimbabwe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me